Banca Transilvania – Banca Anului, pentru activitatea de corporate

Banca Transilvania – Banca Anului, pentru activitatea de corporate

Inca un premiu pe acest an, pentru BT: Banca Transilvania este Banca Anului pentru activitatea de corporate. Titlul a fost primit din partea revistei Piata Financiara, in cadrul Galei Premiilor Revistei „Piata Financiara”, organizata in Bucuresti, in 11 decembrie. In cadrul evenimentului a fost premiata performanta celor mai importanti lideri ai pietei financiare – banci,

Inca un premiu pe acest an, pentru BT: Banca Transilvania este Banca Anului pentru activitatea de corporate. Titlul a fost primit din partea revistei Piata Financiara, in cadrul Galei Premiilor Revistei „Piata Financiara”, organizata in Bucuresti, in 11 decembrie.

In cadrul evenimentului a fost premiata performanta celor mai importanti lideri ai pietei financiare – banci, companii de asigurari, administratori de fonduri de investitii sau de pensii, companii de leasing etc. Motivatia desemnarii Bancii Transilvania printre castigatori este urmatoarea: „In conditiile in care tot mai multe companii, de talie mica sau mai mare, riscau sa iasa din peisaj din lipsa de finantare, laureatul nostru la aceasta categorie nu a franat niciodata creditarea, rafinandu-si in acelasi timp grila de risc aplicata in analiza dosarului si abordand solutii specifice fiecarui client in parte” (Piata Financiara).

Alte doua linii de business ale BT au fost premiate in acest an: Retail Bank of the Year (din partea publicatiei “Business Arena Magazine” – noiembrie) si premiul pentru “Cel mai bun produs si cea mai buna initiativa in domeniul bancar, pentru medici”, pentru Creditul destinat achizitiei de Praxis (Gala Medica 2012 – iunie).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos