Banca Transilvania a lansat un site pentru agricultori: www.finantariagricole.ro

Banca Transilvania a lansat un site pentru agricultori: www.finantariagricole.ro

Banca Transilvania, prin Departamentul pentru Agricultura, a lansat siteul www.finantariagricole.ro. Acesta este destinat agricultorilor intreprinzatori, care folosesc mediul online pentru a se informa. BT prezinta pe acest site alternativele de finantare in domeniul agricol, cu avantajele si particularitatile specifice: de la credite bancare si leasing, la fondurile europene nerambursabile. In plus, vizitatorii siteului pot consulta

Banca Transilvania, prin Departamentul pentru Agricultura, a lansat siteul www.finantariagricole.ro. Acesta este destinat agricultorilor intreprinzatori, care folosesc mediul online pentru a se informa.

BT prezinta pe acest site alternativele de finantare in domeniul agricol, cu avantajele si particularitatile specifice: de la credite bancare si leasing, la fondurile europene nerambursabile. In plus, vizitatorii siteului pot consulta sectiuni precum: Noutati; Campanii ale bancii; Calendarul evenimentor agricole; Sfatul agronomului BT; Eco, respectiv Anunturi.

Rubrica Sfatul agronomului BT cuprinde informatii oferite de inginerii agronomi din echipa Departamentului pentru Agricultura al bancii, cu privire la tehnologia culturilor. In prezent, respectiva sectiune cuprinde informatii despre fertilizarea organica. O alta rubrica de interes este cea denumita Eco, cu detalii despre agricultura ecologica, produse si tehnologii specifice, dar si despre legislatia in domeniu. Websiteul este, de asemenea, un loc in care agricultorii au posibilitatea sa posteze informatii, in rubrica Anunturi, fiind binevenite anunturile de vanzare si cumparare de produse agricole, utilaje, terenuri, animale etc.

BT pune la dispozitia agricultorilor Creditele Agricole, o sursa de finantare flexibila si rapida, care faciliteaza accesul la imprumuturi. Recent, banca a incheiat doua noi conventii cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA), pentru sustinerea zootehniei. Datorita acestor parteneriate, Departamentul pentru Agricultura acorda credite crescatorilor de porcine, respectiv bovine si ovine/caprine, pe baza adeverintelor APIA, eliberate beneficiarilor Masurii 215 privind bunastarea animalelor si beneficiarilor platilor nationale directe complementare (PNDC).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos