Banca Transilvania a lansat un nou produs pentru IMM-uri

Banca Transilvania a lansat un nou produs pentru IMM-uri

Banca Transilvania lanseaza, pentru intreprinzatori, un nou produs denumit "Scrisori pentru licitatii". Produsul se elibereaza rapid, fara a fi necesare garantii materiale. Acesta reprezinta o scrisoare de garantie bancara destinata participarii la licitatii pentru castigarea unor contracte de executare a unor lucrari diverse, pentru achizitionarea de bunuri sau pentru prestarea unor servicii, transmite banca intr-un

Banca Transilvania lanseaza, pentru intreprinzatori, un nou produs denumit "Scrisori pentru licitatii". Produsul se elibereaza rapid, fara a fi necesare garantii materiale. Acesta reprezinta o scrisoare de garantie bancara destinata participarii la licitatii pentru castigarea unor contracte de executare a unor lucrari diverse, pentru achizitionarea de bunuri sau pentru prestarea unor servicii, transmite banca intr-un comunicat.  

“Pentru indeplinirea obiectivului de a fi prima optiune a micilor intreprinzatori, Banca Transilvania si-a propus, cu trei ani in urma, sa lanseze periodic produse dedicate acestor clienti actuali si potentiali. Scrisori pentru licitatii este produsul cu nr. 12 pentru IMM-uri si reprezinta o noua etapa in dezvoltarea acestei linii de afaceri a bancii, din punctul de vedere al ofertei”, declara Directorul general al BT, Robert Rekkers.  

Produsul se acorda pe o perioada de 12 luni, iar suma maxima care poate fi contractata este de 50.000 lei, ori echivalentul in euro. Pentru a beneficia de avantajele acestui produs, firma trebuie sa fie stabila financiar si activa, aspect ce poate fi dovedit prin prezentarea unui bilant contabil, semestrial sau anual. O alta conditie stabilita de banca este ca beneficiarul sa nu fie inregistrat in Centrala Incidentelor de Plati cu mai mult de 3 incidente majore in ultimele 6 luni. De asemenea, acesta nu trebuie sa aiba interdictie  pentru emiterea de cecuri bancare, iar la creditele contractate in ultimele 12 luni sa nu  figureze in Centrala Riscurilor Bancare cu serviciul datoriei A.

Daca pana acum obtinerea unei scrisori de garantie de participare la o licitatie insemna garantarea cu banii efectiv in cont, sau garantarea cu o ipoteca pe un imobil (de regula, de valoare mult mai mare), acum lucrurile sunt mult simplificate. Prin lansarea acestui produs BT urmareste cresterea competitivitatii, prin participarea mai multor intreprinzatori la respectivele licitatii, precum si eliberarea fondurilor necesare in activitatea de zi cu zi, prin deblocarea banilor care garantau aceste scrisori.

Intreprinzatorii romani care apeleaza la Banca Transilvania pentru infiintarea sau dezvoltarea unei afaceri au parte de o gama complexa de produse, cum sunt: Pachetul 1 Ora Credite Rapide, Creditul Start Up, Creditul cu 0% dobanda, Scontare 100%, Abonamentul Bancar, Creditul proprietati imobiliare pe firma, Creditul de doua ori cat casa, Creditul 3 ani de gratie si Leasing 1 Ora. La acestea se adauga Clubul Intreprinzatorului Roman, fondat de Banca Transilvania, prin intermediul caruia micii  intreprinzatori beneficiaza de consultanta si traininguri.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos