Banca Transilvania a dat lovitura

Banca Transilvania a dat lovitura

Dupa ce in ultimii 3 ani a fost “acuzata” ca practica dobanzi nu tocmai mici (mai ales in cazul finantarilor destinate IMM-urilor), ci undeva spre medii-mari, astazi Banca Transilvania ataca podiumul celor mai bune credite ipotecare. Cu o dobanda de 6,5% pentru un imprumut in lei (fixa, in primii 3 ani), banca incadreaza produsul la

Dupa ce in ultimii 3 ani a fost “acuzata” ca practica dobanzi nu tocmai mici (mai ales in cazul finantarilor destinate IMM-urilor), ci undeva spre medii-mari, astazi Banca Transilvania ataca podiumul celor mai bune credite ipotecare. Cu o dobanda de 6,5% pentru un imprumut in lei (fixa, in primii 3 ani), banca incadreaza produsul la categoria "de top"! Cu acest credit banca de la Cluj va fi cu siguranta si pe placul persoanelor fizice, nu numai a celor juridice.

Oferta Bancii Transilvania este o puternica rivala pentru costurile reduse propuse de Volksbank in urma cu 2 saptamani. Daca la Voksbank costul anual ce implica dobanda de 5,95%/an si comisionul de gestiune de 0,2% pe luna se ridica la 8,35%, la Banca Transilvania acest indicator este de 7,7% (dobanda – 6,5/an + comision lunar de 0,1%).

Avantajele ofertei Bancii Transilvania nu se opresc insa aici. Clujenii au marit perioada de acordare la 30 de ani dar si varsta maxima pe care o va serba clientul la finalul creditarii – pana la 70 de ani.

 

Comunicat de presa

6,5% / AN – DOBANDA FIXA PE PRIMII TREI ANI LA CREDITELE IMOBILIARE IN LEI ALE BANCII TRANSILVANIA !

Banca Transilvania isi consolideaza pozitia de top pe piata de retail prin lansarea celui mai atractiv credit imobiliar in lei, destinat persoanelor fizice. Este vorba despre Creditiul imobiliar in lei, cu o dobanda fixa in primii 3 ani, de 6,5% pe an, care presupune costuri foarte mici. Prin acest produs Banca Transilvania ofera solutia cea mai avantajoasa atat clientilor sai actuali, cat si celor potentiali pentru cumpararea, modernizarea unei locuinte sau achizitionarea unui teren.

Atractivitatea creditului imobiliar in lei, oferit de Banca Transilvania, este data si de extinderea perioadei de creditare, pana la 30 de ani. In ceea ce priveste suma contractata, aceasta este de maxim 250.000 EUR, in echivalent RON, iar aportul clientului trebuie sa fie de minim 25% din valoarea investitiei imobiliare. Banca percepe un comision de acordare de 2% (min. 600 RON), precum si un comision de gestiune lunar de 0,1%, aplicat la valoarea creditului in sold.

Pe langa costurile foarte mici si perioada lunga de creditare, acest produs confera clientilor si posibilitatea de a plati ratele direct din contul curent. Pentru achitarea in avans a creditului se percepe un comision de rambursare anticipata de 3%, insa doar in primii 3 ani, dupa care comisionul de rambursare anticipata nu se mai percepe. Pentru a incuraja tot mai mult investitiile imobiliare, Banca Transilvania a stabilit ca varsta maxima a clientului, la sfarsitul perioadei de creditare, sa fie de 70 de ani.

Echipa retail a Bancii Transilvania ofera consultanta persoanelor interesate, in toate cele 343 de sucursale si agentii din tara. In plus, site-ul www.bancatransilvania.ro pune la dispozitia celor interesati toate detaliile despre creditul imobiliar. De asemenea, exista posibilitatea aflarii ratei lunare pe care un client trebuie sa o achite – prin accesarea link-ului “Simulator credite”, dar si a depunerii formularului aferent contractarii acestui credit – prin consultarea link-ului “Aplica online”, solutii care vin sa economiseasca timpul clientilor.

Robert C. Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania, afirma: “Acest produs confirma faptul ca suntem promotori si flexibili pe piata. Stim ca dobanda atractiva si costurile unui credit in general sunt factori cheie in alegerea unui anumit produs de creditare. De aceea, Banca Transilvania anticipeaza trendul si ofera acum unul dintre cele mai bune credite imobiliare in lei. Dorim sa ne pozitionam in continuare ca o institutie bancara care ofera produse de creditare foarte bune si care raspunde rapid cerintelor si modificarilor pietei”.

Gabriela Dinu
gabriela.dinu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos