Banca Transilania sustine campania: Respecta-ti medicul!

Banca Transilania sustine campania: Respecta-ti medicul!

Colegiul Medicilor din România, in parteneriat cu Divizia pentru Medici a Bancii Transilvania, lanseaza, astazi, campania “Respecta-ti medicul!”. Succesul actului terapeutic se bazeaza pe incredere si respect. Respectul pentru medic reprezinta o garantie pentru pacient. De aceea, atât medicii, cât si pacientii trebuie sa constientizeze ca au nevoie de respect reciproc. Medicii trebuie sa isi

Colegiul Medicilor din România, in parteneriat cu Divizia pentru Medici a Bancii Transilvania, lanseaza, astazi, campania “Respecta-ti medicul!”. Succesul actului terapeutic se bazeaza pe incredere si respect. Respectul pentru medic reprezinta o garantie pentru pacient. De aceea, atât medicii, cât si pacientii trebuie sa constientizeze ca au nevoie de respect reciproc. Medicii trebuie sa isi cunoasca drepturile, iar pacientii trebuie sa stie atât drepturile, cât si care sunt obligatiile medicilor. Acestea sunt premisele care au fost punctul de plecare in acest proiect.

Brosura „Drepturile medicilor”, lansata cu ocazia demararii acestei campanii, abordeaza teme precum dreptul de exercitare a profesiei de medic, independenta profesionala, secretul profesional, acordarea asistentei medicale, relatia cu pacientul, raspunderea profesionala, dreptul de a fi aparat de un avocat, publicitatea si reclama in medicina, dreptul de asociere, medicul antreprenor, atragerea de fonduri europene dar si o prezentare a Colegiului Medicilor din România si un sondaj adresat medicilor. Brosura este editata intr-un tiraj de 56.000 de exemplare, care vor fi distribuite in spitale, clinici, cabinete, universitati de medicina dar si in sucursalele Bancii Transilvania.

In cadrul unor unitati sanitare, institutii publice si universitati vor fi expuse, de asemenea, postere cu informatii despre acest proiect. Campania va avea si o componenta online, gazduita de site-urile www.cmr.ro  si www.diviziapentrumedici.ro , dar si de cele ale partenerilor media.

“Intotdeauna românii au respectat cei trei piloni ai culturii: preotul, invatatorul si medicul. Abandonarea acestui respect este abandonarea traditiei si dezumanizeaza un popor. Respectându-ti medicul, te respecti pe tine insuti!” – declara prof. dr. Vasile Astarastoae, Presedintele Colegiului Medicilor din România.

"Respectam profesia de medic, motiv pentru care avem chiar o linie de business – Divizia Pentru Medici – dedicata acestui sector. Ca lideri de piata pe segmentul financiar dedicat medicilor, dar si ca parte a comunitatii, stim ca este important sa oferim mai mult decât consultanta, produse si servicii financiar bancare: trebuie sa le aratam respectul pe care-l merita si sa promovam drepturile medicilor", afirma Robert Rekkers, Directorul General al Bancii Transilvania.

Echipa Diviziei Pentru Medici este formata din 80 de specialisti din domeniul bancar si medical. Banca Transilvania are in reteaua sa de unitati 10 agentii dedicate colaborarii cu medicii, iar oferta DPM este promovata in toate cele peste 540 de unitati ale bancii. Peste 23.000 de medici si cabinete medicale sunt in prezent clienti ai Bancii Transilvania, valoarea creditelor plasate de BT catre segmentul medical fiind de peste 644 milioane lei. Divizia Pentru Medici a fost lansata de Banca Transilvania in 2007, marcând astfel inceputul unei relatii solide a BT cu comunitatea medicala din România.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos