Banca Tiriac si HVB Banca pentru Locuinte si-au unit fortele la Metro

Banca Tiriac si HVB Banca pentru Locuinte au incheiat un parteneriat in sistemul de economisire-creditare.   Noul sistem isi propune sa faciliteze accesul clientilor la produsele bancii HVB Banca pentru Locuinte, prin intermediul agentiilor Bancii Tiriac deschise in incinta magazinelor Metro. "Pentru noi aceasta colaborare reprezinta o noua extindere a sistemului de distributie in puncte

Banca Tiriac si HVB Banca pentru Locuinte au incheiat un parteneriat in sistemul de economisire-creditare.
 
Noul sistem isi propune sa faciliteze accesul clientilor la produsele bancii HVB Banca pentru Locuinte, prin intermediul agentiilor Bancii Tiriac deschise in incinta magazinelor Metro.

"Pentru noi aceasta colaborare reprezinta o noua extindere a sistemului de distributie in puncte strategice, de mare interes pentru clienti, mai ales in aceasta perioada a anului", a declarat presedintele HVB Banca pentru Locuinte, Petre Tulin.

Despre oferta HVB Banca pentru locuinte

Produsele de finantare imobiliara ale HVB Banca pentru Locuinte  se adreseaza tuturor cetatenilor romani, inclusiv celor cu venituri mai reduse care nu dispun de resursele financiare pentru achizitionarea, construirea sau repararea unei locuinte sau de avansul solicitat de banci in vederea acordarii unui credit imobiliar.

Prin economisire constanta, incasarea primei de stat, alaturi de dobanda bonificata de banca de trei la suta anual, clientul va strange circa 40 la suta din necesarul de finantare pentru realizarea obiectivului propus. Restul de 60 la suta va reprezenta creditul oferit de banca cu o dobanda fixa de sase la suta pe an. Creditul se acorda numai in lei, astfel incat este exclusa fluctuatia cursului de schimb. Prin incheierea simultana a mai multe contracte de economisire-creditare aferente fiecarui membru al familiei, randamentul global al intregii sume investite poate fi maximizat.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos