Banca romaneasca sprijina pensionarii cu pachetul Pensia Activa

Banca romaneasca sprijina pensionarii cu pachetul Pensia Activa

Pe langa flexibilitate si autonomie, clientii pensionari beneficiaza de servicii si produse cu costuri reduse si dobanzi preferentiale la depozite Banca Romaneasca anunta lansarea unui pachet de produse si servicii bancare destinate exclusiv pensionarilor care aleg sa-si primeasca pensia pe card. Apeland la serviciile Bancii Romanesti, pensionarii pot economisi bani si timp, dar se pot

Pe langa flexibilitate si autonomie, clientii pensionari beneficiaza de servicii si produse cu costuri reduse si dobanzi preferentiale la depozite

Banca Romaneasca anunta lansarea unui pachet de produse si servicii bancare destinate exclusiv pensionarilor care aleg sa-si primeasca pensia pe card. Apeland la serviciile Bancii Romanesti, pensionarii pot economisi bani si timp, dar se pot bucura de o serie de beneficii suplimentare, cum ar fi comisioane reduse si dobanzi la depozite mai mari decat cele strandard.
În cadrul pachetului "Pensia Activa", pensionarii beneficiaza de un card de debit Visa Electron cu comisioane zero, retrageri gratuite de numerar de la ATM-urile bancii, plata cu cardul si extras de cont pentru un cost total de 1RON/luna. De asemenea, pentru retragerile de la ghiseu comisionul perceput de banca este unul preferential, de zece ori mai mic decat cel standard: 0,05% din suma retrasa.
Posesorii unui card de pensie de la Banca Romaneasca pot alege optiunile de Direct Debit pentru plata facturilor sau a ratelor la credite sau pot utiliza cardul la plata facturilor de utilitati din contul curent, la ATM-urile bancii. Pentru plata facturilor la ATM, în cazul furnizorilor cu conturi deschise la Banca Romaneasca, costurile sunt zero.
Utilizarea cardului Visa Electron atasat fiecarui cont curent ofera o siguranta suplimentara comparativ cu efectuarea platilor cu numerar. De asemenea, platind cu cardul în magazinele partenere în programul "Reduceri Destepte", clientii pot beneficia de reduceri de pana la 35% la achizitii.
Sumele pastrate în contul curent beneficiaza de o dobanda de 1,5%, de cinci ori mai mare decat cea standard. Depozitul la termen "Pensionar" beneficiaza de o dobanda preferentiala mai mare decat cea standard. Dupa prima reînnoire, daca depozitul este lichidat înainte de termenul scandent, clientul primeste dobanda aferenta depozitelor standard la termen.
Clientii care opteaza pentru pachetul "Pensia Activa" pot activa serviciul de Internet Banking cu costuri de administrare zero, taxele de utilizare a serviciului fiind reduse cu 40% fata de cele standard.
"Am creat acest pachet avand în vedere serviciile si produsele cel mai des folosite de aceasta categorie de clienti. Ei îsi doresc, în primul rand, siguranta financiara, costuri mici si dobanzi competitive la depozite. Încercam sa ne diferentiem de ceilalti jucatori de pe piata si prin modul în care comunicam cu clientii, printr-un limbaj bancar cat mai explicit si curat, accesibil tuturor categoriilor de clienti", a declarat Dan Grigoriu, Director Divizia Produse si Segmente Retail.
La sfarsitul lunii trecute, Banca Romaneasca a semnat conventia de plata a pensiilor cu Casa Nationala de Pensii Publice, oferind astfel clientilor sai posibilitatea de a-si primi pensiile si indemnizatiile pe card.
În baza acestei conventii, clientii Bancii Romanesti pot încasa în conturile lor pensiile din sistemul public de pensii din Romania si/sau alte indemnizatii prevazute de legi speciale. Din categoria acestor indemnizatii speciale fac parte: pensiile anticipate, pensiile anticipate partiale, pensiile de urmas, pensiile de invaliditate si pensiile pentru limita de varsta.
Apeland la aceasta varianta, pensionarii nu trebuie sa mai astepte lunar venirea postasului, ci îsi primesc drepturile banesti în cont, în ziua de 14 a fiecarei luni.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos