Banca Romaneasca si www.fundeal.ro au lansat un parteneriat pentru cultura

Banca Romaneasca si www.fundeal.ro au lansat un parteneriat pentru cultura

Platiti cu orice card BROM biletele la spectacole si evenimente culturale si beneficiati de reduceri substantiale! Orice card Banca Romaneasca ii aduce posesorului, incepand cu 16 ianuarie, o reducere suplimentara de 10% la plata biletelor in sectiunea \"Evenimente\" a site-ului www.fundeal.ro (http://www.fundeal.ro/evenimente/), ca urmare a parteneriatului exclusiv dintre banca si site-ul de discount colectiv. De

Platiti cu orice card BROM biletele la spectacole si evenimente culturale si beneficiati de reduceri substantiale!

Orice card Banca Romaneasca ii aduce posesorului, incepand cu 16 ianuarie, o reducere suplimentara de 10% la plata biletelor in sectiunea \"Evenimente\" a site-ului www.fundeal.ro (http://www.fundeal.ro/evenimente/), ca urmare a parteneriatului exclusiv dintre banca si site-ul de discount colectiv. De asemenea, in virtutea aceluiasi parteneriat, toti cei care achizitioneaza bilete de pe sectiunea \"Evenimente\" a site-ului beneficiaza de un pret redus cu pana la 50% fata de cel de la casa de bilete, la evenimente sustinute de Banca Romaneasca.

Sub sloganul \"Alege card, primesti cultura!\", Banca Romaneasca sustine sectiunea \"Evenimente\" de pe FunDeal, site-ul numarul 1 de groupbuying din Romania si, implicit, toate ofertele listate in aceasta sectiune, in perioada 16 ianuarie – 15 martie 2013. Prin acest demers, Banca Romaneasca faciliteaza accesul la cultura si ne incurajeaza sa gasim tot mai multe momente pe care sa le petrecem impreuna cu familia si prietenii. De exemplu, pentru un bilet la Concertul Directia 5 – Valentine\'s Love Story, achizitionat din sectiunea \"Evenimente\" a site-ului fundeal.ro, veti plati 75 de lei in loc de 150 de lei, daca il achitati cu orice tip de card, si 67,5 lei daca platiti acelasi bilet cu orice card emis de Banca Romaneasca.

"Parteneriatul semnat cu FunDeal are o dubla insemnatate pentru noi. Prin aceasta campanie sprijinim accesul publicului larg la evenimente culturale, prin reducerile pe care le oferim la toate biletele pentru evenimentele prezentate in sectiune. De asemenea, incurajam platile efectuate cu cardul, pe internet. Clientii nostri au inca un beneficiu, concretizat in reduceri suplimentare la biletele pe care le aleg\", a declarat Lakis Couninis, Director Executiv in cadrul Bancii Romanesti.

În sectiunea \"Evenimente\" a site-ului fundeal.ro sunt puse in vanzare bilete la spectacole de muzica pop, spectacole de teatru si teatru de revista, bilete la film si pentru acces la cele mai cunoscute muzee din Romania.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos