Banca Romaneasca face cadou un credit in fiecare zi

Banca Romaneasca face cadou un credit in fiecare zi

Banca Romaneasca vine cu o oferta unica pentru cei care doresc un Credit de nevoi personale in lei cu „10 pe linie”: un credit cadou in fiecare zi. Astfel, toti clientii care iau un astfel de credit pot castiga, prin tragere la sorti, valoarea creditului contractat, in plus fata de credit. Suma castigata poate fi

Banca Romaneasca vine cu o oferta unica pentru cei care doresc un Credit de nevoi personale in lei cu „10 pe linie”: un credit cadou in fiecare zi. Astfel, toti clientii care iau un astfel de credit pot castiga, prin tragere la sorti, valoarea creditului contractat, in plus fata de credit. Suma castigata poate fi utilizata pentru rambursarea creditului contractat.

Tot ce trebuie sa faca clientii interesati de acest produs pentru a participa la promotie este sa ia creditul pana la 30 aprilie si vor fi inscrisi automat intr-o tragerea la sorti zilnica. Castigatorul va fi anuntat telefonic la Radio 21, intre orele 07:00 si 11:00 si pe pagina de internet a Bancii Romanesti – www.banca-romaneasca.ro. „Creditul cu 10 pe linie” de la Banca Romaneasca ofera clientilor 10% dobanda fixa pe primul an, pana la 10.000 Euro (echivalent in lei) pe o perioada maxima de rambursare de 10 ani. DAE este 16,22% pentru un credit pe 10 ani si dobanda fixa de 10%

La Banca Romaneasca se poate obtine creditul si prin telefon, sunand la (021) 408.08.08. I se comunica clientului ce suma poate lua, ce rata lunara va avea si se completeaza cererea de credit. Apoi un reprezentant al bancii vine la client sa ia toate documentele necesare. Clientul vine o singura data la banca pentru semnarea contractului de credit si obtinerea sumei solicitate.

Sorin Mititelu, Directorul Diviziei de Retail din Banca Romaneasca: “Am lansat aceasta promotie pentru a scoate si mai mult in evidenta beneficiile acestui credit de nota 10. Acum clientii pot castiga de doua ori: o data printr-o rata mica data de dobanda avantajoasa de doar 10% si de perioada de 10 ani a creditului, a doua oara prin cadoul oferit in plus, egal cu valoarea creditului”.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos