Banca Romaneasca acorda un premiu de 1.000 lei persoanelor care contracteaza un credit pentru locuinata

Banca Romaneasca acorda un premiu de 1.000 lei persoanelor care contracteaza un credit pentru locuinata

  Banca Romaneasca vine cu o oferta promotionala la creditele de casa pentru clientii persoane fizice,in perioada 17 martie-15 mai, oferind un premiu in valoare neta de 1.000 lei. De aceasta promotie beneficiaza toti clientii care depun dosarele de credit pana la 15 mai si care utilizeaza creditul in perioada promotiei sau la o data

 
Banca Romaneasca vine cu o oferta promotionala la creditele de casa pentru clientii persoane fizice,in perioada 17 martie-15 mai, oferind un premiu in valoare neta de 1.000 lei. De aceasta promotie beneficiaza toti clientii care depun dosarele de credit pana la 15 mai si care utilizeaza creditul in perioada promotiei sau la o data ulterioara acesteia.
 
Produsul se adreseaza persoanelor fizice cu varsta cuprinsa intre 20 si 70 de ani (varsta la care creditul este scadent), cu un venit minim net lunar de 525 lei si o vechime la ultimul loc de munca de minim 6 luni. Sunt acceptate veniturile (inclusiv dividende) solicitantului de credit impreuna cu cele ale familiei.

Banca Romaneasca beneficiaza de conditii relaxate de creditare, gradul maxim de indatorare pentru acest produs fiind de 70%.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos