Banca Nationala a verificat relatia dintre BRD si Elena Udrea

Banca Nationala a verificat relatia dintre BRD si Elena Udrea

Camera Deputatilor a luat act de pozitia Bancii Nationale a Romaniei (BNR) privitor la restructurarea creditului contractat de Elena Udrea la BRD – Groupe Societe Generale in care se arata ca operatiunea s-a facut conform normelor in vigoare ale bancii respective, anunta Agerpres. Potrivit scrisorii adresate Camerei Deputatilor si semnata de prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu,

Camera Deputatilor a luat act de pozitia Bancii Nationale a Romaniei (BNR) privitor la restructurarea creditului contractat de Elena Udrea la BRD – Groupe Societe Generale in care se arata ca operatiunea s-a facut conform normelor in vigoare ale bancii respective, anunta Agerpres.

Potrivit scrisorii adresate Camerei Deputatilor si semnata de prim-viceguvernatorul BNR Florin Georgescu, din analiza documentelor care au stat la baza restructurarii creditului luat de Elena Udrea nu exista elemente care sa determine BNR sa ia masuri de sanctionare a BRD.

"Referitor la scrisoarea dumneavoastra (…) privind concluziile Comisiei de ancheta pentru verificarea sumelor cheltuite de Ministerul Turismului in actiuni de promovare a turismului si a imaginii Romaniei, va facem cunoscut ca, din verificarile efectuate, a rezultat ca operatiunea de restructurare efectuata in cazul debitorului Elena Gabriela Udrea de BRD – Groupe Societe Generale S.A. a facut obiectul Actului aditional nr. 1/02.02.2009 la Contractul de credit nr 117/19.11.2007 si s-a efectuat la solicitarea debitorului, fiind aprobata conform normelor in vigoare ale bancii", se mai arata in scrisoarea amintita. De asemenea, deputatii au luat act si de punctul de vedere al Comisiei juridice potrivit careia avizul de neincepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea este corect.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos