Banca Italo-Romena si-a majorat capitalul social cu 18 mil. euro

Banca Italo-Romena si-a majorat capitalul social cu 18 mil. euro

 Italienii de la Banca Italo-Romena au operat o majorare de capital cu 18 milioane de euro, incluzand si o crestere a capitalului de dotare a sucursalei locale de la 56 la 100 de milioane de lei (aproape 28 de milioane de euro). "Sunt pasi necesari pentru a ne asigura o creste pe baze solide", spune

 Italienii de la Banca Italo-Romena au operat o majorare de capital cu 18 milioane de euro, incluzand si o crestere a capitalului de dotare a sucursalei locale de la 56 la 100 de milioane de lei (aproape 28 de milioane de euro). "Sunt pasi necesari pentru a ne asigura o creste pe baze solide", spune Franco Antiga, presedintele Italo-Romena. Banca a incheiat anul trecut cu un profit net de 10,4 milioane de euro, in crestere cu 39% comparativ cu rezultatul din 2006."In ciuda deschiderii catre segmentul de retail, punctul forteal Bancii Italo-Romena ramane segmentul corporate", spune Antonio Bianchin, directorul general al bancii.

Activele Italo-Romena au urcat anul trecut cu 68%, pana la 1,07 miliarde de euro. Depozitele atrase de la clientela au crescut cu 54%, pana la aproape 394 de milioane de euro, iar creditele plasate au ajuns la 677 de milioane de euro, cu 77% peste nivelul din decembrie 2006.
ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos