Banca Italo Romena lanseaza Depozitul cu dobanda progresiva

Banca Italo Romena lanseaza Depozitul cu dobanda progresiva

Banca Italo Romena lanseaza Depozitul cu dobanda progresiva adresat clientilor atat persoane fizice, cat si persoane juridice, prin care acestia beneficiaza de dobanzi din ce in ce mai mari, pana la scadenta depozitului. Depozitul cu dobanda progresiva poate fi constituit in lei sau in euro, pentru valori minime de 4.000 lei, respectiv 1.000 euro, si

Banca Italo Romena lanseaza Depozitul cu dobanda progresiva adresat clientilor atat persoane fizice, cat si persoane juridice, prin care acestia beneficiaza de dobanzi din ce in ce mai mari, pana la scadenta depozitului.

Depozitul cu dobanda progresiva poate fi constituit in lei sau in euro, pentru valori minime de 4.000 lei, respectiv 1.000 euro, si pentru durate de 6 sau 12 luni.

Rata de dobanda creste progresiv dupa terminarea fiecarui interval de timp de 2 luni, in cazul depozitelor cu scadenta la 6 luni si, respectiv de 3 luni, pentru cele constituite pe o perioada de 12 luni. Astfel, in cazul depozitelor cu durata de 12 luni, rata de dobanda ajunge la 7,50% p.a. pentru lei si la 5,00% p.a. pentru euro in ultimul interval de timp. Dobanzile sunt virate in contul curent al clientilor la sfarsitul fiecarui interval de timp.

“Depozitul cu dobanda progresiva este un produs de economisire ce ofera clientilor, pe langa siguranta investitiei, o rentabilitate ridicata, dar si dobanda platita la sfarsitul diverselor intervale de timp, fara a astepta scadenta depozitului”, a declarat Roberto Broggini, Director Comercial al Bancii Italo Romena.

Clientii beneficiaza de comision 0% pentru retragerea in numerar a sumelor depozitate in ziua scadentei depozitului. De asemenea, nu platesc comisioane pentru constituirea si lichidarea depozitelor. In plus, chiar si in cazul lichidarii depozitului inainte de scadenta, clientii vor beneficia dobanda pentru fiecare zi a depozitului

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos