Banca Italo Romena lanseaza cardurile de credit VISA cu perioada de gratie pentru persoane fizice si persoane juridice

Banca Italo Romena lanseaza cardurile de credit VISA cu perioada de gratie pentru persoane fizice si persoane juridice

Banca Italo Romena lanseaza trei tipuri de carduri de credit sub sigla VISA, prevazute cu chip, care ofera beneficii importante atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor persoane juridice. Cardurile VISA Credit Clasic si VISA Credit Gold se adreseaza persoanelor fizice si ofera o perioada de gratie pentru cumparaturi, ce ajunge pana la 56 de

Banca Italo Romena lanseaza trei tipuri de carduri de credit sub sigla VISA, prevazute cu chip, care ofera beneficii importante atat clientilor persoane fizice, cat si clientilor persoane juridice.

Cardurile VISA Credit Clasic si VISA Credit Gold se adreseaza persoanelor fizice si ofera o perioada de gratie pentru cumparaturi, ce ajunge pana la 56 de zile. Astfel, in cazul in care la data scadentei perioadei de gratie suma utilizata nu este rambursata integral, dobanda va fi calculata incepand cu ziua urmatoare acesteia si pana la data rambursarii integrale.

Valoarea liniei de credit card poate ajunge pana la 10.000 Euro sau echivalentul in lei, in functie de scoring-ul solicitantului, si poate fi utilizata atat in Romania cat si in strainatate, pentru efectuarea de plati la POS si pe internet, si pentru retrageri de numerar de la ATM. Pana la data scadentei clientii au posibilitatea de a alege intre a restituii integral suma utilizata sau doar 4% din aceasta, cu posibilitatea de a efectua noi operatiuni cu cardul, in limita disponibilului ramas din linia de credit card.

In plus, cardurile VISA Credit Clasic si VISA Credit Gold, emise pana la sfarsitul anului 2012, beneficiaza de comision 0 la emitere.

In acelasi timp, Banca se adreseaza si societatilor prin cardul VISA Business cu linie de credit cu perioada de gratie pentru cumparaturi de pana la 41 de zile, linia de credit putand sa ajunga pana la 10.000 Euro sau echivalentul in lei. Odata aprobata linia de credit, aceasta poate fi accesata timp de 1 an printr-unul sau mai multe carduri, in functie de necesitatile societatii. Si pentru acest tip de card este prevazuta utilizarea atat in Romania cat si in strainatate, prin retrageri de numerar de la ATM si prin plati la POS si pe internet, precum si posibilitatea de a rambursa integral la data scadentei suma utilizata sau doar 4% din aceasta.

Beneficiarii de carduri de credit beneficiaza in mod gratuit de o asigurare internationala de calatorie cu diverse acoperiri, precum asistenta medicala 24/24 h, decontarea cheltuielilor medicale de urgenta, o serie de riscuri datorate accidentelor sau despagubiri pentru pierderea bagajelor. De asemenea, prin serviciul Internet Banking – BIR WEB pot fi vizualizate informatii despre carduri si se poate efectua rambusarea creditului utilizat fara a fi necesara deplasarea la banca.

„Prin lansarea acestor carduri de credit ne-am dorit sa diversificam gama de produse de plata electronica, raspunzand in acest mod nevoilor clientilor nostri, atat persoane fizice, cat si persoane juridice, de a avea instrumente de plata comode si sigure, care sa le permita sa efectueze plati si/sau retrageri de numerar in toata lumea”, a declarat Roberto Broggini, Director Comercial al Bancii Banca Italo Romena. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos