Banca franceza Sygma intra pe piata din Romania printr-o unitate cu statut de sucursala bancara

Banca franceza Sygma intra pe piata din Romania printr-o unitate cu statut de sucursala bancara

Banca franceza Sygma isi va deschide o sucursala in Romania, inregistrata in registrul institutiilor de credit al BNR din 27 martie, care este a 14-a sucursala a unei banci dintr-un alt stat membru al UE deschisa pe piata romaneasca, potrivit datelor de pe pagina de internet a bancii centrale. Astfel, Banca Sygma – Sucursala Romania

Banca franceza Sygma isi va deschide o sucursala in Romania, inregistrata in registrul institutiilor de credit al BNR din 27 martie, care este a 14-a sucursala a unei banci dintr-un alt stat membru al UE deschisa pe piata romaneasca, potrivit datelor de pe pagina de internet a bancii centrale.

Astfel, Banca Sygma – Sucursala Romania are sediul in Bucuresti, pe Calea Victoriei, iar data de la care banca isi poate incepe activitatea este 1 iunie 2008.

Unitatea romaneasca a Sygma are statut de sucursala a unei institutii de credit din alte tari membre ale Uniunii Europenesi este a 14-a de acest fel inregistrata in Romania. Dupa intrarea Romaniei in UE, pentru a deschide o astfel de sucursala este nevoie doar de o simpla notificare facuta catre Banca Nationala a Romaniei (BNR) prin intermediul bancii centrale din tara de origine, potrivit legislatiei in vigoare.

Banca Sygma este specializata in credite auto, credite pentru renovarea locuintelorsi in rezerve de credit. Banca este deja prezenta pe piata poloneza, prin Sygma Bank Polska.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos