Banca de prestigiu angajeaza analist credite

Banca de prestigiu angajeaza analist credite

Punctul comun al campaniilor de resurse umane derulate de greii sistemului bancar din Romania il reprezinta analistii de credite. Site-urile de recrutare on-line abunda in anunturi de angajare pentru acest post, scoase la concurs de cele mai mari banci autohtone. Analistul de credit este practic persoana din orice banca de care se leaga sperantele tuturor

Punctul comun al campaniilor de resurse umane derulate de greii sistemului bancar din Romania il reprezinta analistii de credite. Site-urile de recrutare on-line abunda in anunturi de angajare pentru acest post, scoase la concurs de cele mai mari banci autohtone. Analistul de credit este practic persoana din orice banca de care se leaga sperantele tuturor clientilor care solicita un imprumut. Candidatul ideal pentru ocuparea unei asemenea pozitii trebuie sa fie absolvent al unei facultati cu profil economic si sa aiba experienta de cel putin un an in procesul de creditare. Alaturi de aceste cerinte tehnice, persoana care aspira la ocuparea postului de analist credite are nevoie si de cateva calitati umane, cum ar fi abilitatile bune de analiza si de lucru cu cifrele, atentia la detalii, buna organizare si capacitatea de lucru in conditii de stres si presiune. Principalele responsabilitati ale analistului de credite vizeaza efectuarea analizei financiare conform normelor si procedurilor de creditare specifice fiecarei institutii si aprobarea solicitarilor de credit.

Site-ul de recrutare on-line destinat exclusiv campaniilor de resurse umane din domeniul financiar-bancar – www.bankingjobs.ro – gazduieste in prezent anunturile de angajare pentru postul de analist credite postate de sapte dintre cele mai mari banci din tara noastra: BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, UniCredit Tiriac Bank, Alpha Bank si ING Bank. Pentru a afla detalii despre pozitiile scoase la concurs de bancile amintite, acceseaza www.bankingjobs.ro. Candidatii care doresc sa aplice on-line de pe www.bankingjobs.ro, dar nu sunt membri ai portalului, trebuie sa isi creeze un cont pe site si sa isi editeze CV-ul (click aici). 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos