Banca Comerciala Carpatica reduce dobanda la creditele OneSmart si Casa 9

Banca Comerciala Carpatica reduce dobanda la creditele OneSmart si Casa 9

Banca Comerciala Carpatica este alaturi de clientii persoane fizice lansand doua noi promotii pentru creditele OneSmart si Casa 9. Pentru cererile de credit de refinantare OneSmart depuse pana la data de 31 mai 2012, dobanda la creditele in lei este redusa cu aproape 1 punct procentual fata de dobanda standard, iar pentru solicitarile de credit

Banca Comerciala Carpatica este alaturi de clientii persoane fizice lansand doua noi promotii pentru creditele OneSmart si Casa 9.

Pentru cererile de credit de refinantare OneSmart depuse pana la data de 31 mai 2012, dobanda la creditele in lei este redusa cu aproape 1 punct procentual fata de dobanda standard, iar pentru solicitarile de credit imobiliar/ ipotecar Casa 9, reducerea de dobanda ajunge pana la aprox. 0,5 puncte procentuale fata de cea standard. Astfel, pentru ambele credite solicitate in lei, Banca Comerciala Carpatica percepe o dobanda promotionala calculata in functie de ROBOR la 6 luni + marja fixa de 3.45%.

Aceste promotii sunt valabile pentru toate cererile de credit depuse pana la data de 31 mai 2012. In cazul in care clientii beneficiaza de alte reduceri/promotii / discounturi aferente acestor credite, ei vor avea posibilitatea sa aleaga care campanie/promotie sa fie aplicabila solicitarii de acum.

“Nu suntem la prima campanie de costuri promotionale pentru creditele adresate clientilor persoane fizice pentru ca intelegem nevoile lor si ne straduim sa avem mereu o oferta cat mai atractiva de costuri. Promotiile se refera la creditele in lei, deoarece ne dorim sa urmam tendinta din piata si sa incurajam creditarea in moneda nationala, protejandu-ne clientii de riscul valutar. Acum, in prag de sarbatori, prin aceste promotii, contribuim si noi la mentinerea unui buget pozitiv pentru toti cei interesati de accesarea unui credit.”, afirma Georgiana Coanda, Director Executiv Retea Retail.

Mai multe informatii despre aceste promotii pot fi accesate pe site-ul Bancii Comerciale Carpatica, la sectiunea Persoane fizice > Credite.


Banca Comercială Carpatica este o instituţie financiară cu capital social majoritar românesc, ale cărei acţiuni sunt listate la categoria întâi a Bursei de Valori Bucureşti.

Banca Comercială Carpatica a fost înfiinţată la Sibiu în data de 15 iulie 1999. În prezent, banca deţine o reţea teritorială vastă acoperind toate judeţele ţării şi Bucureşti. Produsele şi serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate şi adaptate cerinţelor clienţilor persoane fizice, IMM-uri şi Corporaţii. BCC promovează inteligenţa autohtonă, capitalul uman şi financiar, dovedind transparenţă, operativitate şi flexibilitate în rezolvarea problemelor partenerilor săi de afaceri.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos