Banca Comerciala Carpatica lanseaza un nou produs pentru sustinerea initiativei private

Banca Comerciala Carpatica lanseaza un nou produs pentru sustinerea initiativei private

Banca Comerciala Carpatica contribuie activ la cresterea calitatii serviciilor de consultanta bancara, oferind clientilor persoane juridice si asimilate acestora posibilitati de dezvoltare a afacerilor prin finantarea ordinelor de plata aflate in circuitul de decontare. Prin lansarea creditului ACUM, Banca Comerciala Carpatica va asigura necesarul de finantare generat de decalajul dintre momentul efectuarii platilor prin ordin

Banca Comerciala Carpatica contribuie activ la cresterea calitatii serviciilor de consultanta bancara, oferind clientilor persoane juridice si asimilate acestora posibilitati de dezvoltare a afacerilor prin finantarea ordinelor de plata aflate in circuitul de decontare.
Prin lansarea creditului ACUM, Banca Comerciala Carpatica va asigura necesarul de finantare generat de decalajul dintre momentul efectuarii platilor prin ordin de plata si termenul de incasare a acestor plati in lei sau valuta, aflate in circuitul de decontare.
Creditul ACUM poate fi acordat pe termen foarte scurt (maxim 4 zile lucratoare) si acopera pana la 95% din valoarea ordinelor de plata creditate. Acest credit este procesat pe fluxul si documentatia simplificata de credit pentru persoane juridice si se acorda in lei/valuta, fiind supus unui termen de analiza si acordare de cateva ore.
„Acest credit este indispensabil tuturor firmelor care inregistreaza decalaje intre incasari si plati in activitatea zilnica. Avem avantajul unei aprobari si acordari rapide, pentru o gama larga de operatiuni: plata instrumentelor de debit (BO/CEC) scadente, plata ratelor de credit scadente, plata comisioanelor de credit. Sprijinim astfel lumea afacerilor, pentru ca managerii sa se poata concentra pe deciziile investitionale, banca ocupandu-se de activitatea curenta pe care firmele lor o desfasoara”, declara George Ciobanasu, Director General Adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos