Banca Comerciala Carpatica lanseaza SMS Alert

Banca Comerciala Carpatica lanseaza SMS Alert

Banca Comerciala Carpatica lanseaza SMS Alert – un serviciu util, ce confera control total asupra operatiunilor efectuate prin intermediul cardurilor. Principalul beneficiu al alertei prin SMS este protectia suplimentara oferita detinatorilor de carduri, printr-o modalitate ieftina si la indemana. Posesorii de carduri pot primi prin SMS detaliile operatiunilor efectuate cu cardurile detinute si, implicit, au

Banca Comerciala Carpatica lanseaza SMS Alert – un serviciu util, ce confera control total asupra operatiunilor efectuate prin intermediul cardurilor. Principalul beneficiu al alertei prin SMS este protectia suplimentara oferita detinatorilor de carduri, printr-o modalitate ieftina si la indemana. Posesorii de carduri pot primi prin SMS detaliile operatiunilor efectuate cu cardurile detinute si, implicit, au acum posibilitatea sa depisteze si sa actioneze in timp util in cazul eventualelor utilizari neautorizate ale cardurilor. Mesajele SMS se trimit automat, indiferent de locul si ora la care se efectueaza tranzactia si contin detalii despre numarul cardului care a efectuat operatiunea, tipul operatiunii, data, ora, suma si locatia unde s-a derulat tranzactia.

Serviciul este disponibil pentru operatiunile de plata cu cardul la comercianti, plata pe Internet, retragerea de numerar de la ATM-uri si interogarea de sold si poate fi personalizat in functie de necesitatile specifice ale fiecarui detinator de carduri.  

Pentru clientii care doresc sa urmareasca toate operatiunile efectuate cu cardul, este disponibila varianta de alertare integrala prin SMS, pentru orice tranzactie.

In cazul clientilor care doresc sa fie instiintati prin SMS doar pentru anumite operatiuni, Banca ofera varianta alertarii personalizate, ce face posibila definirea de catre client a pragurilor de alertare pentru fiecare tip de operatiune in parte. Astfel, posesorul cardului va primi SMS doar pentru tranzactiile a caror valoare depaseste pragul de alertare stabilit. Pragul minim in cazul alertei SMS personalizate este de 50 lei/operatiune.

SMS Alert este disponibil si pentru cardurile suplimentare, emise pentru utilizatorii desemnati de catre clientii titulari ai conturilor. In acest mod, spre exemplu, o familie are posibilitatea monitorizarii in timp real a nivelului de utilizare a cardurilor emise pe numele copiilor.

„Consideram ca, prin completarea portofoliului cu noul serviciu,  confirmam disponibilitatea si transparenta cu care ne-am obisnuit deja clientii. Totodata, continuam sa dezvoltam acele servicii apreciate de clienti, cu valoare adaugata, care genereaza incredere si loialitate”, afirma Georgiana Mincu – Director Executiv Retea Retail. 
 
Costul abonamentului pentru serviciul SMS Alert este de 5 lei pe luna pentru conturile in moneda nationala si 1 euro pentru cele in moneda europeana in cazul optiunii de alertare personalizata si de 8 lei, respectiv 2 euro pentru optiunea de alertare integrala. Pentru activarea serviciului SMS Alert, detinatorii de carduri emise de BCC se pot adresa oricarei unitati teritoriale, in vederea completarii formularului aferent si stabilirii optiunilor de alertare dorite. Serviciul va fi activat si disponibil in urmatoarea zi lucratoare.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos