Banca Comerciala Carpatica lanseaza serviciul TREZO RAPID

Banca Comerciala Carpatica lanseaza serviciul TREZO RAPID

TREZO RAPID este noul serviciu pe care Banca Comerciala Carpatica il pune la dispozitia persoanelor juridice care au conturi deschise la Trezoreria Statului si prin intermediul caruia, cu imputernicirea clientului, banca poate realiza in numele acestuia mai multe tipuri de operatiuni printre care: Ridicarea extraselor de cont pentru conturile deschise la Trezorerie Transferul soldurilor conturilor

TREZO RAPID este noul serviciu pe care Banca Comerciala Carpatica il pune la dispozitia persoanelor juridice care au conturi deschise la Trezoreria Statului si prin intermediul caruia, cu imputernicirea clientului, banca poate realiza in numele acestuia mai multe tipuri de operatiuni printre care:

Ridicarea extraselor de cont pentru conturile deschise la Trezorerie
Transferul soldurilor conturilor de la Trezorerie in conturile deschise la Banca Comerciala Carpatica

„TREZO RAPID este un serviciu util si foarte usor de accesat, menit sa sprijine activitatea clientilor nostri obisnuiti deja cu standarde tot mai ridicate in materie de servicii puse la dispozitie de catre BCC. Este foarte important pentru noi sa le oferim tot confortul astfel incat acestia sa se concentreze exclusiv asupra afacerilor pe care le desfasoara, lasand in grija noastra efectuarea unor operatiuni care necesita investirea unor resurse importante precum efort si timp”, afirma Gheorghe Cismaru, Director Executiv la Banca Comerciala Carpatica.

Serviciul functioneaza foarte simplu si este la indemana oricui doreste sa il achizitioneze. Banca preia zilnic, la prima ora, fisierul cu extrasele de cont aferente conturilor clientilor primite de la unitatile operative ale Trezoreriei Statului; instructeaza apoi platile in numele clientului prin emiterea unui ordin de plata semnat de catre reprezentantii bancii, iar in final transmite ordinul de plata in format fizic Trezoreriei locale de unde va ridica si extrasul clientului. Pentru acest serviciu banca percepe un abonament lunar cu o valoare fixa de 30 de euro, indiferent de numarul de plati efectuate.

Mai multe informatii despre acest serviciu sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea IMM si Corporate > Servicii > TREZO RAPID.

Banca Comerciala Carpatica este o institutie financiara cu capital social majoritar romanesc, ale carei actiuni sunt listate la categoria intai a Bursei de Valori Bucuresti.

Banca Comerciala Carpatica a fost infiintata la Sibiu in data de 15 iulie 1999. În prezent, banca detine o retea teritoriala vasta acoperind toate judetele tarii si Bucuresti. Produsele si serviciile financiare oferite de BCC sunt dintre cele mai diversificate si adaptate cerintelor clientilor persoane fizice, IMM-uri si Corporatii. BCC promoveaza inteligenta autohtona, capitalul uman si financiar, dovedind transparenta, operativitate si flexibilitate in rezolvarea problemelor partenerilor sai de afaceri.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos