Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS

Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS

Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS, produsul avand scopul de a sprijini clientii persoane juridice care indeplinesc prevederile conventiei privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Schemei de plata unica pe suprafata – SAPS,  Campania 2011. Schema de plata unica pe suprafata (SAPS) consta în acordarea unei sume uniforme

Banca Comerciala Carpatica lanseaza creditul APIA SAPS, produsul avand scopul de a sprijini clientii persoane juridice care indeplinesc prevederile conventiei privind finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii Schemei de plata unica pe suprafata – SAPS,  Campania 2011.

Schema de plata unica pe suprafata (SAPS) consta în acordarea unei sume uniforme pe hectar, platibila o data pe an, decuplata total de producţie, respectiv de 91 EUR/ha, denominati in lei la cursul leu/euro comunicat de Banca Centrala Europeana la 30 septembrie 2011. Valoarea creditului acordat de banca este de maxim 80% din suma cuvenita din SAPS.

Perioada de creditare se deruleaza pana la incasarea subventiilor SAPS virate de APIA in conturile beneficiarilor deschise la Banca Comerciala Carpatica, dar nu mai tarziu de 30.06.2012 inclusiv. Dobanda se diferentiaza in functie de ratingul BNR al clientilor – A, B, sau C aferent ultimelor situatii financiare declarate la RECOM.

„Unul dintre obiectivele strategice pe 2011 este sustinerea agriculturii ce a inregistrat un an excelent, fiind considerat unul dintre motoarele de crestere economica. Astfel, prin lansarea creditului APIA SAPS, sprijinim in mod direct exploatarile agricole, fiind un instrument de sustinere a capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii schemei de plata unica pe suprafata. Conditiile de creditare sunt accesibile, costurile sunt avantajoase, iar solutionarea cererii de credit este rapida, banca oferind consultanta gratuita pe toata perioada pregatirii documentatiei de accesare a creditului”, declara George Ciobanasu, Director General Adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Mai multe detalii referitoare la acest tip de finantare se gasesc pe site-ul bancii, www.carpatica.ro, in cadrul sectiunii „Programe de finantare” pentru IMM si Corporate.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos