Banca Comerciala Carpatica lanseaza Creditul APIA PNDC (plati nationale directe complementare) pentru sectorul vegetal

Banca Comerciala Carpatica lanseaza Creditul APIA PNDC (plati nationale directe complementare) pentru sectorul vegetal

Banca Comerciala Carpatica reconfirma statutul de partener al sectorului agricol si anunta lansarea unui nou credit pe piata bancara romaneasca – APIA PNDC pentru sectorul vegetal. Acest credit asigura finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii PNDC1 in sectorul vegetal. PNDC1 sunt platile care suplimentează, din bugetul naţional, pe cele primite

Banca Comerciala Carpatica reconfirma statutul de partener al sectorului agricol si anunta lansarea unui nou credit pe piata bancara romaneasca – APIA PNDC pentru sectorul vegetal.

Acest credit asigura finantarea capitalului de lucru pentru desfasurarea activitatilor curente de catre beneficiarii PNDC1 in sectorul vegetal. PNDC1 sunt platile care suplimentează, din bugetul naţional, pe cele primite prin SAPS (schema unică de plată pe suprafaţă), decuplate de producţie în sectorul vegetal, pentru culturile amplasate pe teren arabil, eligibile SAPS, în cuantum de 35 euro pe hectar stabilit conform prevederilor legislative in vigoare.

Valoarea minima a creditului oferit de banca este de 10.000 lei si nu poate depasi 80% din valoarea sumei calculate conform adeverintei eliberate de APIA pentru PNDC1, iar perioada de creditare este pana la incasarea ajutoarelor de stat APIA in conturile beneficiarilor deschise la Banca Comerciala Carpatica SA, dar nu mai tarziu de 30.06.2013 (inclusiv).

“APIA PNDC pentru sectorul vegetal aduce o serie de beneficii majore, cum ar fi posibilitatea de acordare a creditului în baza adeverinţei de la APIA, fără a fi nevoie de alte garanţii. Creditul poate fi procesat pe fluxul si documentatia de intocmire a referatului simplificat. Un alt avantaj major este reprezentat de faptul ca fondul de Garantare poate garanta pana la 80% din valoarea creditului acordat de BCC.

Confirmam prin lansarea noului produs increderea noastra in potenţialul agriculturii şi continuam sa susţinem permanent activitatea întreprinzătorilor din acest sector oferind conditii atractive de finantare.” declara Gheorghe Cismaru, Director General Adjunct in cadrul Bancii Comerciale Carpatica.

Banca Comerciala Carpatica ofera in prezent clientilor sai o gamă completă de produse de prefinanţare a subvenţiilor APIA: creditul APIA FERMA zootehnica (bovine, ovine, caprine), creditul APIA SAPS, creditul APIA AXA II si creditul APIA Masura 215 pentru bunastarea animalelor – porcine.

Mai multe informatii despre acest nou produs sunt disponibile pe site-ul bancii www.carpatica.ro, la sectiunea IMM si Corporate > Programe de finantare > Creditele APIA.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos