Aviva si-a schimbat Consiliul de Administratie

Aviva si-a schimbat Consiliul de Administratie

Actionarii companiei de asigurari de viata Aviva au schimbat componenta Consiliului de Administratie al societatii, arata un anunt publicat in Monitorul Oficial. Noul presedinte al CA este Gordon Wolrige, care l-a inlocuit pe Pierre-Olivier Bouee, cu un mandat de patru ani. De asemenea, Adrian Allott, fostul sef al Aviva Pensii Private, a fost revocat din

Actionarii companiei de asigurari de viata Aviva au schimbat componenta Consiliului de Administratie al societatii, arata un anunt publicat in Monitorul Oficial. Noul presedinte al CA este Gordon Wolrige, care l-a inlocuit pe Pierre-Olivier Bouee, cu un mandat de patru ani.

De asemenea, Adrian Allott, fostul sef al Aviva Pensii Private, a fost revocat din functia de administrator, in locul lui fiind numit Eugen Voicu, presedintele Certinvest si noul sef al companiei de pensii a grupului. Al treilea administrator al companiei a ramas Shah Rouf, directorul general al grupului Aviva in Romania.

Compania de asigurari de viata a incheiat anul trecut cu.prime brute subscrise de 83 de milioane de lei (25 de milioane de euro), in crestere cu 30% fata de 2006. Activele administrate de companie au urcat la 186 de milioane de lei (peste 51,5 mil. euro), cu 38% peste nivelul de la sfarsitul anului precedent.

ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos