Avionul implicat in incidentul de sambata este asigurat de Astra

Avionul implicat in incidentul de sambata este asigurat de Astra

Avionul de tip AIRBUS al companiei TAROM implicat in incidentul de sambata, 12 ianuarie 2013, ca urmare a unei lovituri de un fulger la aterizarea pe aeroportul din Istanbul, este asigurat de Astra, cea mai mare companie de profil cu capital 100% romanesc. Aeronavele TAROM sunt asigurate de compania ASTRA inca din anul 2007 si

Avionul de tip AIRBUS al companiei TAROM implicat in incidentul de sambata, 12 ianuarie 2013, ca urmare a unei lovituri de un fulger la aterizarea pe aeroportul din Istanbul, este asigurat de Astra, cea mai mare companie de profil cu capital 100% romanesc.

Aeronavele TAROM sunt asigurate de compania ASTRA inca din anul 2007 si acopera atat polita CASCO cat si raspunderea civila.

Compania ASTRA Asigurari a platit cele mai mari daune din piata de asigurari aviatice din tara noastra. Este vorba despre cea mai mare dauna platita vreodata in Romania, pentru incidentul in care a fost implicata, in anul 1991, aeronava prezidentiala (33 milioane USD care apartinea ROMAVIA).

De asemenea, pentru incidentul aviatic de pe pe Aeroportul "Henri Coanda" Otopeni, in decembrie 2007, Astra Asigurari a platit 10 milioane USD pentru o aeronava TAROM si 4,2 milioane USD pentru o aeronava apartinand ROMAVIA, in aprilie 2008.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos