Avem concurenta?!

Avem concurenta?!

Paginile de pe Internet sau asa-numitele portaluri care ofera cititorilor de text electronic informatii financiar-bancare nu inceteaza sa apara. Din ce in ce mai multe astfel de site-uri invadeaza lumea virtuala. Acestea profita la maximum de nevoia acerba a romanilor de produse si servicii de profil, dar si de competitivitatea crescuta dintre banci … Consideri

Paginile de pe Internet sau asa-numitele portaluri care ofera cititorilor de text electronic informatii financiar-bancare nu inceteaza sa apara. Din ce in ce mai multe astfel de site-uri invadeaza lumea virtuala. Acestea profita la maximum de nevoia acerba a romanilor de produse si servicii de profil, dar si de competitivitatea crescuta dintre banci … Consideri utile site-urile care ofera informatii financiar-bancare? Ce crezi ca le lipseste? Comenteaza si tu aici. … –

Rolul acestor site-uri nu este numai acela de a informa, dar si de a oferi aplicatii prin care se poate realiza compararea dintre diverse produse bancare.

Pornind de la www.no-cash.ro si www.ghiseulbancar.ro, care au initiat o moda a site-urilor financiar-bancare, s-a ajuns in prezent la un numar de peste 10 portaluri (lansate deja sau in curs de aparitie): www.mybank.ro, www.conso.ro, www.creditimobiliar.ro, www.ghiduldebani.ro, www.easybanking.ro, www.depozitebancare.ro, www.fininfo.ro, www.bankrating.ro etc.

Ultimul, dar cu siguranta nu cel din urma,  www.bankingnews.ro va prezinta ultimele noutati din domeniul financiar-bancar si detalii despre produsele si serviciile de profil. Pe cand anumite site-uri din cele enumerate mai sus va dau doar informatii care se regasesc si in pliantele bancilor, fara a furniza secretele produselor. Vorbim despre comisioane, taxe si costuri ascunse. Mai mult www.bankingnews.ro pune la dispozitia cititorilor sai cateva aplicatii utilitare:

Afla cat castigi dintr-un depozit bancar

Aceasta aplicatie iti ofera posibilitatea sa afli cat castigi atunci cand alegi sa constitui un depozit bancar, aplicatia permitand calcularea rapida a profitului obtinut. Selectati tipul de client si moneda depozitului si apoi introduceti suma economisita pentru a afla de la care banca poti castiga cel mai mult.

Cel mai bun curs valutar

Cursul valutar al primelor zece banci din Romania care detin cea mai dezvoltata retea teritoriala este actualizat zilnic. Alaturi de redarea valorilor de cumparare si vanzare pentru moneda europeana si dolar, www.bankingnews.ro va prezinta si cele mai bune cursuri euro-leu, dolar-leu ale zilei. Mai mult, ai la dispozitie si un convertor valutar.

Prezentari detaliate ale produselor bancare

Daca esti interesat de un credit pentru locuinta, aici gasesti informatii utile si ofertele bancilor.

Daca esti interesat de un credit pentru nevoi, aici gasesti informatii utile si ofertele bancilor.

Daca esti interesat de un credit pentru masina, aici gaseti informatii utile si ofertele bancilor.

Daca esti interesat de un credit pentru imm-uri, aici gasesti informatii utile si ofertele bancilor.

Daca esti interesat de un card de credit, aici gasesti informatii utile si ofertele bancilor.

BankingNews va pregateste si o surpriza pentru luna aprilie cand va fi lansat un serviciu virtual inovator. Pentru mai multe detalii, viziteaza zilnic www.bankingnews.ro.

Ana-Maria Megan
anamaria.megan@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos