Avansul cerut de banci la acordarea creditelor se va situa la 10-15%

Avansul cerut de banci la acordarea creditelor se va situa la 10-15%

Avansul cerut de banci clientilor persoane fizice pentru credite va scadea la un nivel mediu de 10-15% dupa relaxarea restrictiilor impuse de Banca Centrala in domeniu, a estimat, miercuri, directorul general al Bancii Transilvania, Robert Rekkers. Un avans mai mic poate presupune insa o dobanda mai mare, a afirmat Rekkers, in cadrul conferintei de presa

Avansul cerut de banci clientilor persoane fizice pentru credite va scadea la un nivel mediu de 10-15% dupa relaxarea restrictiilor impuse de Banca Centrala in domeniu, a estimat, miercuri, directorul general al Bancii Transilvania, Robert Rekkers. Un avans mai mic poate presupune insa o dobanda mai mare, a afirmat Rekkers, in cadrul conferintei de presa sustinuta astazi la lansarea unui nou produs.

In ceea ce priveste institutia de credit pe care o conduce, Rekkers a afirmat ca aceasta nu a stabilit inca foarte clar masurile privind relaxarea conditiilor de creditare, fiind insa probabila o majorarea a gradului de indatorare pentru anumite categorii de clienti.

"Banca Transilvania nu va avea nici o abordare extraordinar de prudenta dar nici una extraordinar de agresiva", a spus Rekkers.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos