Avans de 5% si dobanzi mici pentru creditul ipotecar

Avans de 5% si dobanzi mici pentru creditul ipotecar

Un asemenea produs bancar viseaza Guvernul. Seful de la Palatul Victoria, Emil Boc, spune ca numai bancile care vor dispune de credite ipotecare cu avans de 5% si dobanzi mici vor fi incluse in programul "Casa noua". "Bancile care vor solicita maximum 5% avans pentru achizitionarea unei case, bancile care vor avea cele mai mici

Un asemenea produs bancar viseaza Guvernul. Seful de la Palatul Victoria, Emil Boc, spune ca numai bancile care vor dispune de credite ipotecare cu avans de 5% si dobanzi mici vor fi incluse in programul "Casa noua". "Bancile care vor solicita maximum 5% avans pentru achizitionarea unei case, bancile care vor avea cele mai mici dobanzi la creditele acordate se vor califica pentru a intra in programul Guvernului", a declarat Boc la Pro Tv. El a precizat ca bancile vor fi selectate in urma unei licitatii organizate de Ministerul Finantelor. In aceste conditii, este interesant de observat cate banci vor dori sa acorde imprumuturi sub palaria programului "Casa noua".

Premierul a spus ca, prin alocarea celor 100 de milioane pentru acest program prin Fondul de Garantare, ar putea fi achizitionate in 2009 locuinte in valoare de un miliard de euro. Seful Executivului a precizat ca statul garanteaza un imprumut de cel mult 60.000 de euro pentru ca pretul mediu de achizitionare a unui apartament este, la nivel national, de circa 60.000 de euro. Cei care nu vor plati ratele la banca vor pierde casa, a precizat premierul.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos