Au inflorit ofertele

Au inflorit ofertele

Au sosit vestitorii primaverii… Adica noi (sic!). Si nu oricum, va aducem un martisor din partea bancilor… Sau mai bine, adunam martisoarele lor la un loc si vi le redam, la pachet! Cu ocazia primaverii, bancile au lansat promotii greu de refuzat. Flori si martisoare (virtuale) din partea noastra… si a lor! Cadou pentru doamne

Au sosit vestitorii primaverii… Adica noi (sic!). Si nu oricum, va aducem un martisor din partea bancilor… Sau mai bine, adunam martisoarele lor la un loc si vi le redam, la pachet! Cu ocazia primaverii, bancile au lansat promotii greu de refuzat. Flori si martisoare (virtuale) din partea noastra… si a lor!

Cadou pentru doamne de la Card Finans Avantaj

In perioada 1-8 martie bonusul acordat prin CardFinans Avantaj creste de la 0,3% la 1% din valoarea fiecarei tranzactii efectuate la comerciantii parteneri Finansbank. In plus, de Martisor CardFinans Avantaj face cadou tuturor doamnelor si domnisoarelor 1% bonus. Posesoarele de card se pot bucura de avantajul cumparaturilor cu plata in rate cu dobanda 0% in peste 1.500 de magazine partenere Finansbank din cele mai diverse domenii cum ar fi: moda, cosmetica, bijuterii, electronice, IT&C, mobila, asigurari, turism etc. Bonusul cumulat se poate folosi numai pentru o noua tranzatie efectuata in orice magazin acceptator CardFinans Avantaj si nu se poate folosi pentru rambursarea limitei de credit utilizate.

Martisor cu perioada de finantare extinsa de la BCR Leasing

Cu numai o zi inainte de debutul primaverii, BCR Leasing a lansat, in premiera pe piata romaneasca, o oferta promotionala de exceptie: extinderea perioadei de finantare a persoanelor fizice de la 60 la 120 de luni. O buna oportunitate pentru barbati de a oferi un cadou “motorizat” sexului frumos.

Compania vine astfel in intampinarea clientilor sai cu nevoi specifice de finantare, lansand o facilitate unica pe piata romaneasca de leasing. Oferta promotionala este valabila pana la finele lunii aprilie. “Ne propunem sa inovam permanent, sa furnizam pietei calitatea si profesionalismul specifice grupului financiar din care facem parte. Noua facilitate lansata de BCR Leasing marcheaza o etapa foarte importanta in evolutia companiei si a pietei de profil, oferind persoanelor fizice avantajul unui efort financiar lunar mai mic si al obtinerii unei finantari mai mari. Tendinta raspunde adecvat conditiilor existente in acest moment pe piata romaneasca in privinta capacitatii de cumparare si a nivelului veniturilor. Probabil ca aceasta tendinta se va mentine si atunci cand nivelul veniturilor romanilor va creste pentru ca, odata cu ele, vor creste si aspiratiile lor, carora ne pregatim sa le raspundem adecvat de fiecare data” , a declarat Claudiu-Emanuil Stanescu, presedinte-director general al BCR Leasing.

Pentru cei care vor sa intampine primavara in casa lor, Domenia Credit vine cu o oferta valabila pana la 31 martie 2007. Promotional, compania acorda gratuit evaluarea imobilului care urmeaza sa fie achizitionat prin credit ipotecar.

Promotie de primavara la CEC

La CEC, Martisorul aduce cumparaturi fara dobanda. Banca a lansat o oferta promotionala pentru cardurile de credit MasterCard pentru persoane fizice, care se va derula in perioada 1 martie – 15 aprilie 2007. Clientii persoane fizice care solicita emiterea unui card de credit MasterCard CEC in perioada mentionata, nu vor plati dobanda pentru tranzactiile efectuate prin card (plati la comercianti sau retrageri de numerar) pana la data de 1 iunie. Dupa expirarea acestei promotii CEC va percepe  dobanda curenta de 17,5% pe an.

Pentru inceputul acestei primaveri, CEC a pregatit o alta oferta speciala destinata creditelelor pentru cumpararea de bunuri de folosinta indelungata Clasic, si pentru creditele de nevoi personale Ideal si Ideal Plus. Promotia este derulata in perioada 1 martie – 15 mai 2007.

Creditele inregistrate si/sau aprobate in perioada mentionata vor beneficia de reducerea dobanzii cu pana la 3,25%, pana la 31 iulie 2007. Astfel, dobanda la creditele Clasic, Ideal si Ideal Plus va fi cuprinsa intre 9,25% si 12% pe an.

O alta facilitate oferita in perioada promotionala se refera la comisionul de gestiune:

    * la creditele Clasic si Ideal acesta este  0% pentru primul an din cadrul duratei de creditare;
    * la creditele Ideal Plus este 0% de la data acordarii, pana la 31.07.2007, aplicabil lunar la soldul curent al creditului. De asemenea, in perioada promotionala, pentru toate aceste credite nu se percep comisionul de analiza si taxa de contraexpertiza.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos