Au inceput inscrierile pentru programul SME Raiffeisen School

Au inceput inscrierile pentru programul SME Raiffeisen School

SME Raiffeisen School este o noua provocare pe care Raiffeisen Bank o adreseaza tinerilor; acest nou program se adreseaza studentilor din anii 2, 3, 4,5, masteranzilor sau proaspat absolventilor ai facultatilor cu profil economic sau tehnic. Este un program concentrat pe segmentul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, scopul acestuia fiind pregatirea tinerilor in procesul de abordare

SME Raiffeisen School este o noua provocare pe care Raiffeisen Bank o adreseaza tinerilor; acest nou program se adreseaza studentilor din anii 2, 3, 4,5, masteranzilor sau proaspat absolventilor ai facultatilor cu profil economic sau tehnic. Este un program concentrat pe segmentul Intreprinderilor Mici si Mijlocii, scopul acestuia fiind pregatirea tinerilor in procesul de abordare si creditare a acestui segment.

Descrierea programului

SME Raiffeisen School este un program cu adresare nationala, care se va desfasura in cadrul sucursalelor din principalele orase ale tarii.

Scoala de IMM-uri Raiffeisen se va desfasura pe parcursul a 6 luni, iar candidatii selectati vor fi angajati in cadrul bancii in toata aceasta perioada. Stagiul de 6 luni va cuprinde intalniri cu clientii, analiza de dosare de creditare, implicare in proiectele IMM, traininguri si evaluari periodice. In urma acestor luni de antrenare in vanzari si creditare IMM, cei mai buni dintre participanti vor avea sansa sa-si continue cariera in Raiffeisen Bank.

Sucursalele in care se va desfasura programul: Bucuresti, Bacau, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara, Tg-Mures.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos