Au fost desemnati castigatorii promotiilor Bancii Comerciale Carpatica

Banca Comercială Carpatica a desemnat, prin tragere la tombola, castigătorii promotiilor "Impreuna in Europa" si "Economisesti si pleci in statiune!", informeaza un comunicat de presa al bancii. Ion Stana din Bucuresti va beneficia de o excursie de patru zile, pentru doua persoane, in Lituania, iar Dumitru Tucaluc, din Iasi, Gyongyi Farkas, din Miercurea Ciuc, Petroniu

Banca Comercială Carpatica a desemnat, prin tragere la tombola, castigătorii promotiilor "Impreuna in Europa" si "Economisesti si pleci in statiune!", informeaza un comunicat de presa al bancii.

Ion Stana din Bucuresti va beneficia de o excursie de patru zile, pentru doua persoane, in Lituania, iar Dumitru Tucaluc, din Iasi, Gyongyi Farkas, din Miercurea Ciuc, Petroniu Popper, din Bucuresti si Maria Stoia, din Sibiu, au castigat cinci bilete de tratament in statiunea Caciulata.

Promotia "Impreuna in Europa" se desfasoara in intervalul 15 iulie 2004 – 31 decembrie 2006 si se adreseaza celor care constituie in acest interval depozite "Europa" la oricare din sucursalele bancii. Premiile, constand in excursii pentru doua persoane, in Belgia, Cehia, Franta, Germania, Italia, Lituania, Polonia, Slovenia, Spania sau Ungaria, se acorda trimestrial.

Promotia "Economisesti si pleci in statiune!" se deruleaza in perioada 4 octombrie 2005 – 4 octombrie 2006 si se adreseaza celor care au constituit Depozite Pensia Plus.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos