Atac de phishing asupra clientilor Piraeus Bank

Atac de phishing asupra clientilor Piraeus Bank

Clientii Piraeus Bank au fost azi tinta unui atac de tip phishing, prin care sunt anuntati ca au trei rate restante la plata unui credit si li se cere sa introduca PIN-ul la o adresa specificata, pentru a contacta banca cu privire la imprumutul ipotecar contractat. Mesajul primit pe e-mail precizeaza ca datoria restanta catre

Clientii Piraeus Bank au fost azi tinta unui atac de tip phishing, prin care sunt anuntati ca au trei rate restante la plata unui credit si li se cere sa introduca PIN-ul la o adresa specificata, pentru a contacta banca cu privire la imprumutul ipotecar contractat.

Mesajul primit pe e-mail precizeaza ca datoria restanta catre Piraeus Bank se ridica la 2,452.90 de euro si rezulta din "nerespectarea obligatiilor din contractul de credit incheiat cu Piraeus Bank".

Clientilor li se cere sa acceseze un link, unde li se solicita introducerea PIN-ului. Site-ul contine elemente de identitate vizuala ale Piraeus Bank. Banca precizeaza ca nu este implicata in acest proces de e-mailing si le recomanda celor care au primit un asemenea e-mail sa ignore mesajul si sa nu dea curs cererilor care prevad dezvaluirea codului de acces si a PIN-ului pentru accesarea serviciului Piraeus Online Banking sau a oricarui alt cod de acces sau PIN aferente produselor Piraeus Bank Romania.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos