Astra mizeaza pe afaceri de 5 milioane euro prin site-ul de vanzari online

Astra mizeaza pe afaceri de 5 milioane euro prin site-ul de vanzari online

Astra Asigurari estimeaza ca va incheia in urmatoarele 12 luni peste 50.000 de polite de asigurare prin intermediul site-ului de vanzari lansat miercuri si un volum de prime brute subscrise de peste 5 milioane euro, a declarat Dacian Vinereanu, vicepresedinte in directoratul companiei. "In primul an, 40% din vanzarile companiei prin intermediul acestui portal vor

Astra Asigurari estimeaza ca va incheia in urmatoarele 12 luni peste 50.000 de polite de asigurare prin intermediul site-ului de vanzari lansat miercuri si un volum de prime brute subscrise de peste 5 milioane euro, a declarat Dacian Vinereanu, vicepresedinte in directoratul companiei. "In primul an, 40% din vanzarile companiei prin intermediul acestui portal vor fi reprezentate de politele RCA, 40% de asigurarile property, iar 15% de cele Casco", a spus Vinereanu. Astra Asigurari a lansat, miercuri, propriul website de vanzari directe de asigurari prin intermediul caruia clientii au posibilitatea sa incheie asigurari direct din fata computerului de acasa sau de la serviciu.

"Am inceput cu cele mai populare produse de asigurare si care se preteaza mai bine pentru incheierea online", declarat presedintele directoratului Astra Asigurari, Radu Mustatea, care a adaugat ca exista polite complexe care au nevoie, printre altele, de inspectii de risc sau de vizita la domiciliu. Astfel, cinci produse ale companiei Astra Asigurari pot fi achizitionate prin internet, respectiv RCA, Casco, asigurarea locuintei (CasAsigura Plus, produsul de baza, si Imobilia, produsul complex pentru protectia completa a casei, care include acoperirea riscului de accidente a membrilor familiei si raspunderea civila legala a acestora) si asigurarea medicala pentru calatorii in strainatate.

"Aceste produse sunt cele mai solicitate si reprezinta peste 90% din portofoliul de retail al companiei", a precizat Mustatea. El a a mai spus ca portofoliul companiei cuprinde peste 60 de tipuri de asigurari generale, viata si sanatate, cu derivatele acestora. Compania va oferi o reducere de 5% la polita RCA pentru firme si populatie, iar produsul CasAsiguraPlus Poate fi achizitionat la preturi incepand cu 10 euro pe an. in acelasi timp, clientii care vor incheia polita EuroCasco la Astra Asigurari vor beneficia de reduceri, in functie de marca autoturismului asigurat si de profilul conducatorului auto. Reprezentantii companiei sustin ca Astra isi va diversifica oferta de asigurari ce pot fi incheiate online. Politele de asigurare incheiate prin intermediul acestui portal pot fi platite online (cu cardul) sau offline (prin oricare dintre modalitatile de plata curente: numerar la ghiseul bancilor partenere, transfer bancar, internet banking etc), in ambele cazuri, fara comision suplimentar. "In plus, pentru asigurarile emise si platite cu cardul online, un exemplar al politelor se poate printa imediat dupa procesul de plata", a mai spus Vinereanu.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos