Astra Asigurari va sponsoriza echipa de fotbal Otelul Galati

Astra Asigurari va sponsoriza echipa de fotbal Otelul Galati

 Astra Asigurari, cea mai mare companie romaneasca din piata de profil, a semnat un contract de parteneriat cu clubul Otelul Galati. Este vorba despre o investie de 10 milioane de euro in urmatorii cinci ani. Contractul de sponsorizare stipuleaza ca numele Astra Asigurari va fi promovat pe stadionul echipei din Galati, pe site-ul si publicatiile

 Astra Asigurari, cea mai mare companie romaneasca din piata de profil, a semnat un contract de parteneriat cu clubul Otelul Galati. Este vorba despre o investie de 10 milioane de euro in urmatorii cinci ani.

Contractul de sponsorizare stipuleaza ca numele Astra Asigurari va fi promovat pe stadionul echipei din Galati, pe site-ul si publicatiile echipei. De asemenea, numele sponsorului va fi prezent pe tricouri, iar jucatorii de la Otelul Galati vor profita de fiecare aparitie publica pentru a face reclama acestui brand. In schimb, Astra Asigurari va oferi sustinere financiara.

Alexander Adamescu, presedinte directorat Astra Asigurari: Suntem bucurosi ca putem sa fim alaturi de Otelul Galati, o echipa extraordinara care face parte din elita fotbalului. Suntem convinsi ca acest parteneriat va determina Otelul Galati sa obtina noi succese sportive. De fapt, relatia noastra cu Otelul Galati va depasi standardele traditionale ale unui contract de sponsorizare si vom incerca sa ne apropiem cat mai mult de jucatori si suporteri.

Clubul Otelul Galati a fost preluat in urma cu doua saptamani (pe 14 septembrie 2012) de catre TNG – The Nova Group, care detine si compania Astra Asigurari. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos