Astra Asigurari obtine rating AA+ si se extinde in America Latina

Astra Asigurari obtine rating AA+ si se extinde in America Latina

ASTRA Asigurari, cea mai mare companie de profil cu capital 100% romanesc, se extinde, pentru inceput, in Ecuador si obtine rating AA+. Agentia de rating PACIFIC CREDIT RATING, care opereaza in America Latina, a acordat companiei Astra Asigurari, cea mai mare societate de profil cu capital 100% romanesc, rating AA+, foarte puternic, ca urmare a

ASTRA Asigurari, cea mai mare companie de profil cu capital 100% romanesc, se extinde, pentru inceput, in Ecuador si obtine rating AA+.

Agentia de rating PACIFIC CREDIT RATING, care opereaza in America Latina, a acordat companiei Astra Asigurari, cea mai mare societate de profil cu capital 100% romanesc, rating AA+, foarte puternic, ca urmare a intentiei de extindere a activitatii in Ecuador.

Rating-ul AA+ se acorda societatilor cu o capacitate excelenta de respectare a conditiilor contractuale, lichiditate si profitabilitate foarte buna, factor de risc minim si impact pozitiv in dezvoltarea economiei locale si implicit a pietei de asigurari, arata raportul Pacific Credit Rating.

Acelasi raport mai precizeaza ca Plus (+) indica faptul ca rating-ul ar putea fi ridicat imediat la superior, in timp ce semnul Minus (-) arata posibilitatea unei treceri la o categorie inferioara.

Iulius Alin Bucsa, presedinte directorat Astra Asigurari: Vom subscrie in prima parte a anului 2013 din Romania, iar liniile de business vor fi pentru inceput property, riscuri catastrofale, aviatie si maritime. Intentionam de asemenea sa ne extindem si in alte tari din America Latina in urmatorii doi ani (Peru, Columbia, Bolivia).

Valoare investitiilor in sucursalele Astra Asigurari deschise in afara tarii se ridica pentru inceput la peste opt milioane de euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos