Astra Asigurari – Cea mai de incredere companie de asigurari in 2013

Astra Asigurari – Cea mai de incredere companie de asigurari in 2013

ASTRA ASIGURARI, compania Numarul 1 in piata de profil din Romania, a fost desemnata “Cea mai de incredere companie de Asigurari in 2013” de catre revista " Reader's Digest ''. Rezultatele Trusted Brands 2013 au evidentiat faptul ca romanii le raman fideli marcilor care au reusit sa le castige increderea. Trusted Brands 2013 s-a desfasurat

ASTRA ASIGURARI, compania Numarul 1 in piata de profil din Romania, a fost desemnata “Cea mai de incredere companie de Asigurari in 2013” de catre revista " Reader's Digest ''.

Rezultatele Trusted Brands 2013 au evidentiat faptul ca romanii le raman fideli marcilor care au reusit sa le castige increderea.

Trusted Brands 2013 s-a desfasurat concomitent in 12 tari europene, printre care si Romania, respondentii avand la dispozitie pentru a alege 20 de categorii comune celor 12 tari si un numar de maximum 18 categorii locale. Este important sa subliniem ca participantii la sondaj nu au primit variante de raspuns, ci au fost rugati sa nominalizeze ei insisi marcile in care au incredere si sa le evalueze apoi in functie de "Calitate", "Valoare excelenta", "Imagine puternica", "Intelegerea nevoilor clientilor" si „Responsabilitate sociala”.

Studiul a fost realizat in : Belgia, Republica Ceha, Elvetia, Finlanda, Franta, Germania, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Rusia si Slovenia. In perioada mentionata, in Europa s-au trimis 177.500 de chestionare cu intrebari deschise.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos