ASTRA Asigurari are un nou director financiar

ASTRA Asigurari are un nou director financiar

ASTRA Asigurari, cea mai mare companie de profil cu capital 100% romanesc, are de la inceputul acestui an un nou director financiar. Astfel, de la 1 ianuarie 2013, Marinela Grigore, 31 de ani, ocupa pozitia de CFO, avand o experienta de peste sapte ani ca auditor financiar al institutiilor financiar-bancare, asigurari si leasing, in cadrul

ASTRA Asigurari, cea mai mare companie de profil cu capital 100% romanesc, are de la inceputul acestui an un nou director financiar.

Astfel, de la 1 ianuarie 2013, Marinela Grigore, 31 de ani, ocupa pozitia de CFO, avand o experienta de peste sapte ani ca auditor financiar al institutiilor financiar-bancare, asigurari si leasing, in cadrul KPMG.

Marinela Grigore a studiat Administrarea Afacerilor la Academia de Studii Economice din Bucuresti si la Universitatea Orleans (IAE), Franta, specializarea audit si control de gestiune. Este membru ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) si CAFR (Camera Auditorilor Financiari din Romania).

Despre ASTRA Asigurari

ASTRA Asigurari activeaza pe piata din Romania de peste doua decenii. Compania s-a desprins in 1991 din fostul ADAS, colosul asigurarilor detinut in anii `90 de catre Statul Roman. ASTRA Asigurari a beneficiat astfel de experienta dobandita pe piata nationala si internationala, incepandu-si activitatea cu o echipa puternica de profesionisti in domeniul asigurarilor. Din 1991, compania a trecut printr-un proces de transformare si innoire, iar strategia de business adoptata in ultimii ani a dat rezultate vizibile.

In 2010 si 2011 rezultatele financiare au plasat ASTRA Asigurari in pozitia de lider de piata pe segmentele de aviatie, property si RCA. Compania s-a axat in special pe segmentul de retail si a dezvoltat parteneriate de interconectare cu cei mai importanti brokeri ai pietei, prin intermediul celui mai dinamic canal de vanzare din Romania.

ASTRA Asigurari a deschis doua sucursale in afara teritoriului Romaniei, in Ungaria, la finalul anului 2010 (ASTRA BIZTOSITO), respectiv in Slovacia (ASTRA POISTOVNA) in decembrie 2012 si un birou de vanzari in Germania.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos