Aspis Bank se pregateste sa intre pe piata romanesca

Aspis Bank se pregateste sa intre pe piata romanesca

Aspis Bank, parte a grupului financiar elen Aspis, intenţionează să intre în acest an pe piaţa din Bulgaria şi în 2009 pe cea din România, urmând să deschidă, în câţiva ani, câte 20 de sucursale în cele două ţări, în cadrul strategiei de extindere a operaţiunilor în Europa de Est. "Banca se pregăteşte să intre

Aspis Bank, parte a grupului financiar elen Aspis, intenţionează să intre în acest an pe piaţa din Bulgaria şi în 2009 pe cea din România, urmând să deschidă, în câţiva ani, câte 20 de sucursale în cele două ţări, în cadrul strategiei de extindere a operaţiunilor în Europa de Est. "Banca se pregăteşte să intre pe aceste pieţe", a declarat Lefteris Bacharopoulos, însărcinat cu extinderea operaţiunilor Aspis în România şi Bulgaria, precizând că nivelul investiţiilor nu a fost încă stabilit, transmite agenţia de presă SeeNews, specializată în informaţii economice în Europa de Est.
           

Aspis urmează să deschidă prima sucursală din Bulgaria în septembrie sau octombrie şi să ajungă la 20 de unităţi în decurs de trei ani, în principalele oraşe din ţară.
           
"Bulgaria este o ţară vecină, membră a Uniunii Europene, unde există numeroase companii elene, iar volumul comercial între Grecia şi Bulgaria este foarte mare", a spus Bacharopoulos, adăugând că Aspis are planuri similare în România, începând din 2009.
           
Banca ar putea, ulterior, să intre şi pe alte pieţe din regiune.
           
La începutul acestui an, un oficial al Aspis Group a declarat că în planurile de extindere a operaţiunilor este inclusă şi Serbia.
           
Aspis Bank avea, la sfârşitul anului trecut, active totale de 2,9 miliarde de euro, în creştere cu 17% faţă de 2006.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos