Asociatiile de proprietari, magnet pentru tot mai multe banci

Asociatiile de proprietari, magnet pentru tot mai multe banci

Raiffeisen Bank a lansat ieri un pachet destinat asociatiilor de locatari, care cuprinde produse si servicii de cont curent, operationale si de economisire. Raiffeisen Bank este practic a treia institutie de credit, dupa Alpha Bank si Piraeus Bank, care include in portofoliu un produs special destinat asociatiilor de proprietari. Importanta unor asemenea produse si servicii

Raiffeisen Bank a lansat ieri un pachet destinat asociatiilor de locatari, care cuprinde produse si servicii de cont curent, operationale si de economisire. Raiffeisen Bank este practic a treia institutie de credit, dupa Alpha Bank si Piraeus Bank, care include in portofoliu un produs special destinat asociatiilor de proprietari. Importanta unor asemenea produse si servicii bancare este sustinuta si de oficialii asociatiilor. Mihai Mereuta, presedintele Ligii Asociatiilor de Proprietari Habitat spune ca asociatiile au simtit necesitatea unor produse bancare dedicate. "Suntem in anul 2009, dar majoritatea administratorilor de bloc prefera inca platile in numerar, la ghiseele furnizorilor de utilitati. Produsele bancare ofera siguranta, economie de timp, eficienta si raspunde unor nevoi existente de multa vreme in piata“, sustine Mihai Mereuta.
Pachetul lansat de Raiffeisen Bank include conturi curente si acces la serviciul de internet banking "Raiffeisen online", asociatia platind lunar 10 lei, se precizeaza in comunicatul de presa remis de banca. "Pentru incasari, depuneri de numerar si plati intre conturi deschise la Raiffeisen Bank nu se platesc comisioane, in timp ce la platile interbancare comisioanele sunt preferentiale – atat la cele efectuate pe suport hartie, cat si pentru cele electronice", anunta institutia de credit. De asemenea, pachetul ofera conditii preferentiale pentru contul de economii "Acces Plus IMM" si pentru depozitele la termen.

Alpha Bank a lansat primul produs special pentru asociatiile de proprietari

In cazul Alpha Bank, contul curent pus la dispozitia asociatiilor de proprietari prin campania Alpha Administrator ofera acces permanent si facil la fonduri, precum si dobanzi atractive, bonificate la soldul zilnic, cu valori comparabile cu cele ale depozitelor la termen. In plus, atat pentru deschiderea contului, cat si pentru retragerea sumelor comisionul este de 0%, iar pentru toate operatiunile uzuale (depuneri, plati sau incasari) banca nu percepe alt comision, cu exceptia celor aferente BNR. Campania Alpha Administrator este sustinuta de Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat, organizatie ce reprezinta interesele asociatiilor de proprietari din Romania. Contul de la Alpha Bank poate fi constituit in lei sau in euro. In functie de valoarea sumelor din cont, dobanda poate ajunge pana la 11,50% p.a pentru conturile in lei si pana la 4,25% p.a pentru conturile in euro. Accesul la fonduri se poate face oricand, fara a se pierde dobanda calculata la zi. Asociatiile care aleg contul curent oferit prin Campania Alpha Administrator beneficiaza de acces gratuit la serviciul de Internet Banking Alpha Click, prin intermediul caruia pot efectua in orice moment, de la computerul de acasa, plata utilitatilor sau alte operatiuni specifice Asociatiilor de Proprietari, fara a se mai deplasa la ghiseele diverselor institutii.

Piraeus Bank se implica in activitatea de zi cu zi a administratorilor de bloc

Piraeus Bank s-a indreptat catre segmentul de piata, reprezentat de asociatiile de proprietari, la cateva zile dupa ce Alpha Bank lansase propriul pachet de produse. Pachetul Piraeus Bank este disponibil incepand cu 26.02.2009 si asigura 5 instrumente financiar bancare cu ajutorul carora activitatile specifice asociatiilor de proprietari devin mai usor de gestionat: un cont curent, depozitul pentru asociatiile de proprietari, un cont de economii, acces la serviciul Piraeus Online Banking, cardul de debit Visa Business Silver precum si accesul la casete de valori. Fiecare dintre componentele pachetului Bunul Gospodar, destinat asociatiilor de aroprietari, propune o rezolvare mai simpla a activitatilor curente ale organizatiei precum si o serie de avantaje:
– 14% dobanda/ an + 0 (zero) comision de constituire sau retragere la scadenta in cazul depozitului pentru asociatiile de aroprietari. Produsul asigura venituri suplimentare rezultate din dobanzile superioare cu care sunt recompensate economiile asociatiei.
– 0 (zero) taxa lunara de utilizare + eficientizarea si securizarea operatiunilor curente ale asociatiilor de proprietari prin Piraeus Online Banking. Serviciul poate fi accesat si utilizat prin intermediul aplicatiei internet, indiferent de locatie sau tara, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana si asigura clientilor un grad de confort ridicat prin simplificarea modului de efectuare a platilor pentru curente ale asociatiei. Acesta permite utilizatorilor efectuarea de transferuri, plati in lei si in valuta, ordine de schimb valutar, vizualizarea soldurilor conturilor sau vizualizarea tranzactiilor realizate pe conturi, prestabilirea detaliilor de plata pentru beneficiari fara ca acestia sa mai fie nevoiti sa se deplaseze.
– 10% dobanda/an + 0 (zero) comision de deschidere, administrare sau lichidare pentru contul de economii. Produsul asigura venituri suplimentare rezultate din dobanzile similare depozitelor la termen platite pentru economiile pastrate in cont, pastrand insa si accesibilitatea permanenta la banii de cont, in functie de nevoile asociatiei;
– 0 (zero) comision de emitere si administrare lunara + acces oricand la banii din contul de card, prin intermediul cardului de debit Visa Business;
– Limitarea riscului pierderii/furtului documentelor importante prin pastrarea acestora in casete de valori.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos