Asitrans Leasing ar putea lua un milion euro de la doua banci

Asitrans Leasing ar putea lua un milion euro de la doua banci

Actionarii companiei de leasing a grupului Asitrans vor discuta pe 27 aprilie majorarea unei linii de finantare deschisa la Egnatia Bank cu 500.000 euro si contractarea unei noi linii de finantare de 500.000 euro de la o alta banca, potrivit unui anunt al companiei, publicat in Monitorul Oficial. In cadrul adunarii actionarilor se va mai

Actionarii companiei de leasing a grupului Asitrans vor discuta pe 27 aprilie majorarea unei linii de finantare deschisa la Egnatia Bank cu 500.000 euro si contractarea unei noi linii de finantare de 500.000 euro de la o alta banca, potrivit unui anunt al companiei, publicat in Monitorul Oficial. In cadrul adunarii actionarilor se va mai discuta aprobarea raportului pe anul 2006 si a bugetului de venituri si cheltuieli pentru 2007. in cazul in care cvorumul nu va fi intrunit, adunarea generala a actionarilor va avea loc pe 28 aprilie.

In noiembrie 2006, actionarii societatii Asitrans Leasing IFN SA au decis contractarea unui credit de maximum 500.000 euro de la Egnatia Bank, in vederea finantarii contractelor de leasing auto aflate in derulare.

Asitrans Leasing IFN SA a fost infiintata in septembrie 2006. La inaugurarea companiei, oficialii declarau ca estimeaza afaceri de un milion de euro pentru anul 2006 si isi propuneau un volum de afaceri de zece milioane euro pentru anul 2007. Compania Asitrans Leasing a inregistrat, in primele patru luni de activitate, o valoare a finantarilor oferite in sistem leasing de 500.000 euro, au declarat, pe 1 februarie pentru NewsIn, oficiali ai companiei.

Compania de asigurari Asitrans a achizitionat, in cursul lunii august 2006, pachetul majoritar al societatii UNTRR Leasing, care a devenit, in urma tranzactiei, Asitrans Leasing. UNTRR este, totodata, actionar majoritar al Asitrans Asigurari. Insitutia financiara este specializata in leasing financiar si operational pentru autovehicule si echipament electronic si era controlata, pana la preluarea de catre Asitrans, de catre Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania (UNTRR).

Dupa preluare, compania de leasing si-a majorat capitalul social pana la suma de 730.000 lei, Asitrans Asigurari detinand 70% din actiunile companiei. Actionariatul Asitrans Leasing este completat de UNTRR (19%) si de Florian Mihut (presedinte al UNTRR – 10%), restul de 1% din actiuni fiind detinut de inca o persoana fizica.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos