Asitrans-EuroIns vrea sa deschida cel mult 50 de francize in 2008 si nu percepe taxa de deschidere

Asitrans-EuroIns vrea sa deschida cel mult 50 de francize in 2008 si nu percepe taxa de deschidere

 Compania de asigurari Asitrans-EuroIns vrea sa deschida cel mult 50 de francize in 2008 – dupa ce a deschis deja sapte de la inceputul anului – si nu va percepe taxa de deschidere a francizei pana la sfarsitul acestui an, a anuntat miercuri societatea. Partenerul nu trebuie sa plateasca redevente periodice pentru franciza si nici

 Compania de asigurari Asitrans-EuroIns vrea sa deschida cel mult 50 de francize in 2008 – dupa ce a deschis deja sapte de la inceputul anului – si nu va percepe taxa de deschidere a francizei pana la sfarsitul acestui an, a anuntat miercuri societatea.

Partenerul nu trebuie sa plateasca redevente periodice pentru franciza si nici taxa de publicitate, in mod obisnuit acestea vand valori cuprinse intre 4% si 8% din cifra de afaceri, respectiv 2%-5%.

"De la inceputul anului am deschis sapte francize si am primit numeroase cereri.In 2008 insa, vom limita numarul francizelor deschise la 50, astfel incat sa asiguram standardul calitativ necesar", a declarat directorul executiv al companiei, Bogdan Stan.

Persoanele care vor sa devina parteneri ai Asitrans-EuroIns prin franciza in asigurari propusa de asigurator, trebuie sa dispuna de circa 4.000-5.000 euro, pentru a acoperi cheltuielile necesare demararii afacerii.

Partenerul va suporta cheltuielile care revin unitatii pe care o coordoneaza, precum salarizarea personalului, chiria spatiului, unitatile si intretinerea, telefonul fix, conexiunea la internet, combustibilul, materialele promotionale etc. Cheltuielile privind instrumentarea si lichidarea dosarelor de dauna sunt suportate de catre Asitrans-Euroins, se mai arata in comunicat.

Primele brute subscrise de Asitrans-EuroIns in anul 2007 se ridica la 91,17 milioane lei. Compania si-a extins anul trecut reteaua teritoriala la aproape 95 de unitati, urmand ca in acest an sa creasca numarul de unitati cu cel putin 50% fata de 2007.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos