Asitrans-Euroins mizeaza pe asigurari agricole si de sanatate

Asitrans-Euroins mizeaza pe asigurari agricole si de sanatate

Asitrans-Euroins, asigurator preluat anul trecut de grupul bulgar Eurohold, intentioneaza sa se dezvolte in acest an pe segmentul asigurarilor agricole si sa lanseze produse de asigurare de sanatate. "Conform strategiei fixate in 2004, Asitrans-Euroins a atacat in fiecare an cate un nou segment de piata, prin deschiderea unor noi linii de business. Astfel, la inceputul

Asitrans-Euroins, asigurator preluat anul trecut de grupul bulgar Eurohold, intentioneaza sa se dezvolte in acest an pe segmentul asigurarilor agricole si sa lanseze produse de asigurare de sanatate.

"Conform strategiei fixate in 2004, Asitrans-Euroins a atacat in fiecare an cate un nou segment de piata, prin deschiderea unor noi linii de business. Astfel, la inceputul anului 2007 am intrat pe piata asigurarilor agricole, iar in 2008 vom debuta pe piata asigurarilor de sanatate", a declarat Bogdan Stan, directorul general al companiei.

Asitrans-Euroins si-a propus sa obtina prime brute subscrise de 1 mil. euro din asigurari agricole pana la sfarsitul acestui an.

In 2007, asiguratorul a inregistrat afaceri de 91,2 mil. lei (27,3 mil. euro), cu 46% peste nivelul din anul anterior, potrivit datelor companiei.

ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos