Asitrans asteapta 100.000 de euro din asigurari de sanatate

Asitrans asteapta 100.000 de euro din asigurari de sanatate

Asitrans, companie de asigurari detinuta de grupul bulgar Eurohold, va intra luna viitoare pe piata asigurarilor private de sanatate. "Nu vizam in acest an un nivel de prime brute subscrise foarte mare, probabil acestea se vor situa in jurul valorii de 100.000 euro. Pentru moment este mult mai importanta pregatirea unei oferte foarte competitive precum

Asitrans, companie de asigurari detinuta de grupul bulgar Eurohold, va intra luna viitoare pe piata asigurarilor private de sanatate. "Nu vizam in acest an un nivel de prime brute subscrise foarte mare, probabil acestea se vor situa in jurul valorii de 100.000 euro. Pentru moment este mult mai importanta pregatirea unei oferte foarte competitive precum si specializarea echipei de vanzari. La nivelul pietelor mature procentul asigurarilor de sanatate se situeaza undeva la 29%", a declarat Bogdan Stan, directorul general al companiei.

 Politele care vor fi lansate de Asitrans vor acoperi, in limita sumei asigurate, cheltuieli de spitalizare, operatii, consultatii, cheltuieli detratament, precum si alte servicii medicale. Pe piata asigurarilor de sanatate mai sunt prezente companii ca Allianz-Tiriac, Aviva, Interamerican, AIG Life sau Generali. Asitrans a incheiat anul trecut cu afaceri de 27,3 mil. euro, in crestere fata de rezultatul de 18,4 mil. euro din 2006.
ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos