Asirom a ramas fara 165 de angajati

Asirom a ramas fara 165 de angajati

 Numarul angajatilor Asirom, una dintre cele mai mari companii de asigurari de pe piata, a scazut cu 165 anul trecut, pana la 2.225 de persoane, in conditiile in care in 2006 asiguratorul a avut, in medie, 2.390 de salariati. "In cea mai mare parte, aceasta scadere s-a datorat unui proces natural, pentru ca majoritatea angajatilor

 Numarul angajatilor Asirom, una dintre cele mai mari companii de asigurari de pe piata, a scazut cu 165 anul trecut, pana la 2.225 de persoane, in conditiile in care in 2006 asiguratorul a avut, in medie, 2.390 de salariati.

"In cea mai mare parte, aceasta scadere s-a datorat unui proces natural, pentru ca majoritatea angajatilor care au plecat s-au pensionat. O parte din aceasta scadere se datoreaza si faptului ca mai multi angajati au fost recrutati de alte companii de asigurari", a declarat pentru ZF Boris Schneider, directorul general al Asirom. Elafirma ca nu a avut loc nicio restructurare la nivel de personal, care sa duca la concedierea angajatilor.

Asirom este astfel singura companie de asigurari din top zece care a inregistrat anul trecut o scadere a numarului de angajati, in conditiile in care alti mari asiguratori au inregistrat cresteri de pana la 27%. Chiar si asa, Asirom ramane asiguratorul cu cei mai multi angajati de pe piata locala, urmat de Allianz-Tiriac, cea mai mare companie de asigurari din punctul de vedere al cifrei de afaceri, care a avut anul trecut 1.998 de angajati, in medie. Asirom a fost preluata anul trecut de grupul austriac Vienna Insurance, care mai are in portofoliu companiile Omniasig, Omniasig Life, BCR Asigurari, BCR Asigurari de Viata, Unita si Agras. Austriecii au scos recent la vanzare Unita, consultantul ales fiind banca de investitii internationala JPMorgan.

Asirom nu a publicat inca rezultatele finale pentru anul trecut. Potrivit unor estimari, afacerile companiei au fost de circa 180 de milioane de euro, Asirom clasandu-se astfel pe locul patru pe piata asigurarilor, dupa Allianz-Tiriac, Omniasig si Asiban.
ZF

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos