Asiguratorii nu se ridica la nivelul promisiunilor

Asiguratorii nu se ridica la nivelul promisiunilor

Reclamtiile adresate de catre clientii companiilor de asigurari au inregistrat o crestere de 42,93% in ianuarie-martie 2012, fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la un numar de 2600 de reclamatii. Datele au fost transmise in cadrul unei declaratii de catre Constantin Buzanoiu, presedintele Comisiei de Supravegere a Asigurarilor. Conform Daily Business, acesta a

Reclamtiile adresate de catre clientii companiilor de asigurari au inregistrat o crestere de 42,93% in ianuarie-martie 2012, fata de perioada similara a anului trecut, ajungand la un numar de 2600 de reclamatii. Datele au fost transmise in cadrul unei declaratii de catre Constantin Buzanoiu, presedintele Comisiei de Supravegere a Asigurarilor.

Conform Daily Business, acesta a completat spunand ca 86% dintre petitii au fost depuse de catre persoane fizice si au facut referire, in proportie de 69,39% la asigurarile obligatorii RCA, iar 16,27% au fost legate de politele facultative CASCO.

In timp ce numarul nemultumirilor a crescut semnificativ, companiile de asigurari au inregistrat pentru primele 3 luni ale acestui an prime brute de 2,17 miliarde de lei, cu 0,35% mai mult fata de perioada ianuarie-martie 2011.Cresterea vine ca o gura de aer asteptata de asiguratori, dupa ce in ultimii trei ani piata a fost in scadere.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos