ASF continua procesul de reorganizare in urma comasarii fostelor CNVM, CSSPP si CSA

ASF continua procesul de reorganizare in urma comasarii fostelor CNVM, CSSPP si CSA

Autoritatea de Supraveghere Financiara a demarat o noua etapa in procesul de evaluare a personalului rezultat prin comasarea fostelor CNVM, CSSPP si CSA. În acest sens si in vederea unei transparente totale, Autoritatea de Supraveghere Financiara a lansat in licitatie publica, prin publicare in sistemul SEAP si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, urmatoarele anunturi

Autoritatea de Supraveghere Financiara a demarat o noua etapa in procesul de evaluare a personalului rezultat prin comasarea fostelor CNVM, CSSPP si CSA.

În acest sens si in vederea unei transparente totale, Autoritatea de Supraveghere Financiara a lansat in licitatie publica, prin publicare in sistemul SEAP si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene, urmatoarele anunturi de participare:

a) Servicii de consultanta in domeniul evaluarii de personal si analiza organizationala (Anunt de participare numarul 146810/25.09.2013)

Scopul acestei licitatii este identificarea modalitatilor de optimizare si eficientizare a structurii organizationale a ASF si evaluarea de catre un consultant independent a peste 200 de persoane cu functie de conducere din cadrul ASF, personal rezultat din comasarea fostelor entitati CSA, CNVM si CSSPP si preluat integral la momentul infiintarii Autoritatii de Supraveghere Financiara.

În urma licitatiei, compania desemnata castigatoare va evalua personalul de conducere din cadrul ASF, iar in termen de doua luni de la evaluare va fi elaborat un plan de actiune pentru eficientizarea ASF in vederea optimizarii procesului bugetar. În urma evaluarii si a planului de masuri, ASF va proceda la confirmarea sau disponiblizarea unei parti din personalul evaluat. La data de 31 august 2013, ASF avea 597 de angajati (in scadere cu 30 de persoane fata de luna iulie a.c.). Cifra reflecta fluxuri in dublu sens, intrucat pe langa disponibilizari, anumite recrutari au fost generate de infiintarea unor servicii obligatorii pentru toate institutiile cu mai mult de 500 de angajati (Serviciul de sanatate si securitate a muncii, Serviciul de protectie a informatiilor clasificate), dar si o Directie de supraveghere integrata si o Directie de analiza, studii si publicatii.

Valoarea maximala a contractului de consultanta este estimata la 540.000 de lei.

b) Servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice (Anunt de participare numarul 146821/26.09.2013)

Scopul acestei licitatii este identificarea si implementarea modalitatilor optime de comunicare catre public intr-o maniera eficienta din punct de vedere al costului si al calitatii.

În urma licitatiei, compania desemnata castigatoare va oferi servicii de purtator de cuvant, servicii privind coordonarea implementarii strategiei de comunicare externa a autoritatii contractante si servicii de gestionare a relatiilor cu mass-media in situatii de criza.

Potrivit fisei de date publicata in sistemul SEAP, care reprezinta cerinta minima de selectie, experienta necesara este de pana la 3 ani.

Valoarea maximala a contractului este estimata la 296.600 de lei/an, pentru o durata de 3 ani.

În momentul comasarii CNVM, CSA si CSSPP personalul rezultat din cadrul departamentelor de comunicare ale celor 3 entitati insuma 23 de persoane. În procesul de reorganizare a Autoritatii de Supraveghere Financiara, ASF isi doreste o diminuare a numarului de personal, dar si optimizarea cheltuielilor aferente (atat la nivelul costurilor, cat si la nivelul calitatii reprezentarii).

Printr-un demers de transparenta totala, Autoritatea de Supraveghere Financiara a ales sa obtina aceste servicii in urma unei licitatii publice, deschisa atat la nivel national, cat si la nivel european. Prin urmare, ASF a publicat anunturile de atribuire atat in sistemul SEAP (in 26 septembrie 2013), cat si in Jurnalul Oficial al Uniunii Europene.

Prin urmare, toate datele legate de licitatie sunt disponibile in sistemul SEAP, iar Autoritatea de Supraveghere Financiara invita toate companiile interesate sa participe la licitatii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos