Asa vad bancile cursul valutar: LIKE pentru exportatori, clientii taxati la rate

Asa vad bancile cursul valutar: LIKE pentru exportatori, clientii taxati la rate

In ultima zi din saptamana trecuta am realizat, efeciv, cum vad bancile cursul valutar: acestea afisau la vanzare cotatii in crestere pentru euro. Sa fie de vina ziua de astazi, luni, cand vom afla cursul leu/euro la care vom plati accizele la produse precum benzina, motorina, cafea, tigari, bijuterii, in anul 2012?   Cel mai

In ultima zi din saptamana trecuta am realizat, efeciv, cum vad bancile cursul valutar: acestea afisau la vanzare cotatii in crestere pentru euro. Sa fie de vina ziua de astazi, luni, cand vom afla cursul leu/euro la care vom plati accizele la produse precum benzina, motorina, cafea, tigari, bijuterii, in anul 2012?

 

Cel mai ridicat curs de vineri se inregistra la UniCredit Tiriac Bank, de 4,42 lei/euro. La Bancpost, euro se vindea cu 4,4130 lei, iar la BRD, Millennium Bank, Credit Europe Bank sau Volksbank, cu 4,41 lei. Cursul leu/euro a urcat si la San Paulo IMI Bank, la 4,4060, Libra Bank – 4,4050 si Banca Transilvania – 4,4025.

La cea mai mare banca de pe piata, BCR, cursul de schimb leu/euro este de 4,3850 lei/euro, iar la Raiffeisen Bank, de 4,39 lei/euro. In aceasta dimineata, cel mai convenabil curs era afisat de Banca Carpatica, de 4,37 lei/euro.

Pe piata interbancara, moneda nationala s-a depreciat semnificativ la inceputul sesiunii, din cauza temerilor privind criza datoriilor de stat din zona euro, iar cotatiile au depasit nivelul de 4,35 lei/euro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos