Ardaf isi majoreaza capitalul social si iese din procedura de redresare financiara

Ardaf Cluj-Napoca isi va majora capitalul cu 100 milioane de lei, pana la 162,59 milioane de lei, aportul de numerar al actionarilor urmand sa permita companiei sa acopere o parte din pierderi si sa iasa din procedura de redresare financiara. Actionarii companiei au subscris, pana vineri, 5 ianuarie, ultima zi de participare la majorarea capitalului

Ardaf Cluj-Napoca isi va majora capitalul cu 100 milioane de lei, pana la 162,59 milioane de lei, aportul de numerar al actionarilor urmand sa permita companiei sa acopere o parte din pierderi si sa iasa din procedura de redresare financiara.
Actionarii companiei au subscris, pana vineri, 5 ianuarie, ultima zi de participare la majorarea capitalului social, titluri in valoare de 123,28 milioane lei, cu 23% peste valoarea propusa.

Suma de 23,28 milioane de lei, reprezentand contravaloarea a peste 232 milioane de titluri Ardaf in valoare nominala de 0,1 lei/actiune, va fi restituita persoanelor care au subscris, se arata intr-un comunicat al companiei remis, marti, Bursei Electronice Rasdaq. Cele peste 232 milioane de titluri vor fi anulate, arata compania. Dupa incheierea operatiunii, capitalul social al Ardaf va creste cu 100 milioane de lei, la 162,59 milioane de lei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos