Aproape 1.400 de antreprenori au participat in acest an la trainingurile organizate de Clubul Intreprinzatorului Roman din fonduri europene nerambursabile

Aproape 1.400 de antreprenori au participat in acest an la trainingurile organizate de Clubul Intreprinzatorului Roman din fonduri europene nerambursabile

Aproape 1.400 de antreprenori din 21 de localitati, membri ai Clubului Intreprinzatorului Roman (CIR, www.btclub.ro), au participat in acest an de trainingurile organizate de Club, in cadrul proiectului “Competente manageriale in poli de crestere si dezvoltare si Antreprenoriat de viitor in poli de competitivitate”. Lansat de CIR la inceputul anului 2012, programul are ca obiectiv

Aproape 1.400 de antreprenori din 21 de localitati, membri ai Clubului Intreprinzatorului Roman (CIR, www.btclub.ro), au participat in acest an de trainingurile organizate de Club, in cadrul proiectului “Competente manageriale in poli de crestere si dezvoltare si Antreprenoriat de viitor in poli de competitivitate”.

Lansat de CIR la inceputul anului 2012, programul are ca obiectiv principal continuarea sustinerii dezvoltarii antreprenoriatului si abilitatilor manageriale ale celor care coordoneaza IMM-uri, angajatilor care doresc sa se perfectioneze si a persoanelor care doresc sa se lanseze in afaceri. Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013, valoarea totala fiind de 1,5 milioane euro.

In perioada martie – decembrie a.c. au fost organizate 41 de cursuri, din totalul de 150 de sesiuni cuprinse in program pana in luna februarie 2014.

Cursurile de specialitate sunt gratuite si au tematica diversa: Acces la finantare, Managementul resurselor umane, Inteligenta emotionala, Managementul conflictului, Finantare prin credite bancare si Impactul organizarii de tip cluster in dezvoltarea performantelor companiilor. Pentru derularea acestora, Clubul Intreprinzatorului Roman a cooptat in proiect trei companii partenere, SC TMI Training & Consulting SRL – care are ca obiect de activitate instruirea si consultanta manageriala, SC GEA Strategy & Consulting SA – specializata in consultanta si evaluare strategica a firmelor si SC Go Plan SRL – companie care ofera servicii de consultanta pentru afaceri si management, in vederea accesarii fondurilor europene.

Pentru a putea participa la aceste cursuri, antreprenorii trebuie sa fie membri ai Clubului Intrepreinzatorului Roman. Inscrierea se poate face gratuit si simplu, accesand site-ul www.btclub.ro.

Clubul Intreprinzatorului Roman este o initiativa a Bancii Transilvania si a fost fondat in anul 2006, in Cluj-Napoca. Prin activitatea sa, CIR sustine antreprenorii, gratuit, prin servicii si acces la educatie si informatie specializata. Clubul ofera consultanta, informari periodice, instrumente de educatie antreprenoriala si networking, precum si suport pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile unui numar de peste 16.000 de membri.

Clubul Intreprinzatorului Roman

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos