Aplicatii on-line pentru Targul BankingJobs

Aplicatii on-line pentru Targul BankingJobs

Daca nu esti din Bucuresti sau nu ai timp pentru a veni la Institutul Bancar Roman in perioada 17-19 aprilie 2008 la cea de-a doua editie a Targului BankingJobs, site-ul www.bankingjobs.ro iti pune la dispozitie posibilitatea de a aplica on-line. CV-ul tau va ajunge la reprezentantii departamentelor de resurse umane din cadrul celor 12 banci

Daca nu esti din Bucuresti sau nu ai timp pentru a veni la Institutul Bancar Roman in perioada 17-19 aprilie 2008 la cea de-a doua editie a Targului BankingJobs, site-ul www.bankingjobs.ro iti pune la dispozitie posibilitatea de a aplica on-line. CV-ul tau va ajunge la reprezentantii departamentelor de resurse umane din cadrul celor 12 banci participante la Targul BankingJobs (BRD – Groupe Société Générale, ProCredit Bank, OTP Bank, Casa de Economii si Consemnatiuni, BCR, Raiffeisen Bank, Bancpost, UniCredit Tiriac Bank, ING Bank, Bank Leumi, Millennium Bank si MKB Romexterra Bank). Daca nu ai cont pe www.bankingjobs.ro pentru a aplica on-line, poti transmite CV-ul tau la adresa de e-mail recrutare@targulbankingjobs.ro. Mai multe detalii intra aici.

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos