Angajatii Raiffeisen Bank se muta la… mall

Angajatii Raiffeisen Bank se muta la… mall

Mai exact, se muta in cea mai inalta cladire din Bucuresti ce va ingloba si un centru comercial. Raiffeisen Bank isi va muta incepand din 2013 sediul central in cladirea SkyTower, cel mai inalt imobil din Bucuresti, si in proiectul Floreasca Office, amplasat in imediata vecinatate a turnului, pe Calea Floreasca. Cladirea SkyTower va avea

Mai exact, se muta in cea mai inalta cladire din Bucuresti ce va ingloba si un centru comercial. Raiffeisen Bank isi va muta incepand din 2013 sediul central in cladirea SkyTower, cel mai inalt imobil din Bucuresti, si in proiectul Floreasca Office, amplasat in imediata vecinatate a turnului, pe Calea Floreasca. Cladirea SkyTower va avea 37 de etaje si 137 metri si va fi gata la sfarsitul anului 2012. Angajatii bancii vor ocupa etajele 2-7 inclusiv, precum si o parte din cladirea de sapte niveluri, Floreasca Office.

 

Un sediu modern

“Oferta de spatii de birouri care sa corespunda cerintelor noastre, este foarte restransa in Bucuresti. Acesta este motivul pentru care asteptam finalizarea SkyTower si ne bucuram sa putem oferi clientilor si angajatilor nostri un mediu de afaceri corespunzator“, a spus Steven van Groningen, CEO al Raiffeisen Bank S.A.

Raiffeisen Bank International a cumparat turnul cu 37 de etaje

In cadrul complexului imobiliar din Calea Floreasca, Raiffeisen va construi proiectul comercial Promenada Shopping Center, in calitate de dezvoltator.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos